Powered By Blogger

tisdag 21 juni 2011

Det lönar sig att vara en nitisk jäkel

Jag missade ju att förboka Multi anglaise ltd tunic, white på DeepFling eftersom det inte funkade när jag försökte. Och när det väl funkade så var det slut och finito på förbokningsfronten med den. Men jag har vägrat att ge upp. Och det lönar sig att vara en nitisk jäkel.
För efter att ha flängt in och ut som en jojo i deras webshop i en och en halv vecka så fanns det plötsligt en änglatunika lös och ledig i rätt size. Gissa vem som norpade den?... Tjohoo liksom. Så det får bli mitt tips för idag, ge inte upp, för plötsligt händer det... :o) Nu ska jag gå och fixa naglarna. See you! Kram!

5 kommentarer:

  1. Grattis! Nej, det lönar sig nog att spana på förbokningarna om det är något man gärna vill ha. Minns att deepfling t o m pratat om att de skulle införa något slags kösystem till bokningarna. Vore ju rätt smart, för man kan ju se att i början är många plagg helt fullbokade, men allteftersom släpper folk sina bokningar....
    Kram

    SvaraRadera
  2. Trägen vinner brukar man säga, och ibland verkar det stämma! Grattis! Den ser bara för läcker ut! Slälv norpade jag en direkt när Deepfling startade bokningen. Jag gillar deras bokningssystem, men kanske går det att förbättra det ytterligare som Nena skriver.
    Nu ska jag ut en tur på reaspan...
    Kram Mags
    Google kontot vill inte fungera så jag testar anonym.

    SvaraRadera
  3. I am glad that your persistence paid off. The top is a beauty and I can't wait to see it on you.
    Congratulations!!!
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  4. Och jag är tydligen även en slö och glömsk jäkel som inte har svarat på era kommentarer här... Sorry... :o) Kram!

    SvaraRadera