Powered By Blogger

söndag 12 juni 2011

Fotoutmaningen – här bor mina Mollytags

I normala fall mellan oljan och basilikan i bakgrunden, den åkte bara fram en bit av fototekniska skäl här. Glasvasen där alla mina Mollytags bor. På diskbänken, ständigt och jämt övervakade av den X-stichprydda och fulsöta Mollydockan.



















Anledningen till att de hamnade i den och just där var väl någonslags försök att piffa till lite i ett förövrigt ganska kaosigt hem... Som jag by the way kanske skulle ta och städa upp lite i nu...
Har ni tid och lust så ses vi säkert igen innan den här dagen är passerad. Kram!

4 kommentarer:

  1. Har du inte dragit igång städning än?! Fina bilder i inlägget innan förresten! Den där glas-ängeln var ju skit-cool (för det är väl en ängel?)Ha en bra söndag gumman! Kram

    SvaraRadera
  2. Ser att du kör samma stuk som mig. Jag blev så inspirerad av Linda som hade tagsen hängande på respektive plaggs galge.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jisses vad många tags du har !! Din Molly garderob är stor..och fin..du har sååå många fina plagg !!
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  4. Linda: hmmm... städningen är fortfarande inte igångdragen... idag... kanske... :o) Det är ingen ängel det är en av Valters kusiner http://www.valterskusiner.com Kommer faktiskt inte ihåg vad min kusin heter... Kram!

    Hilde: ja jag blev också inspirerad av henne, skulle vilja ha det så jag också men en kaosig och sprängfull garderob, där en hel del plagg delar galgar gör det lite svårt tyvärr... Kram!

    Anette: tack! Ja det har hunnit bli en hel del. Kanske pinsamt mycket om man tänker efter men eftersom Mollysar är en av få saker jag lägger pengar på så känns det rätt okej ändå. :o) Kram!

    SvaraRadera