Powered By Blogger

lördag 4 juni 2011

Kemikalier på skallen & inga höga tankar om Prefall

Då var projekt hårfärgsförvandling i gång. Blev lite försenat på grund av en smula städ och lite hundmatshandling som trängde sig emellan. Helt galet att sitta inomhus med skallen full av kemikalier när det är supersommar ute men jag försöker att inte låtsas om det. Och dessutom blir det konsertutflykt utomhus ikväll så jag får andas sommar då istället.

För att fördriva tiden medan färgprocessen gör sitt så roar jag mig, ännu en gång, med lite spaning på Prefall 2011. Eller roar och roar förresten, för jag kommer återigen fram till att det är rejält fattigt med habegären på den fronten. Me don´t like helt enkelt. Och med risk att få ett nackskott känner jag att jag ändå inte kan låta bli att redogöra lite för varför. Dels är det en massa fantasilösa upprepningar, gamlingar i repris med bara någon detalj som skiljer. Och dels tycker jag att det är för mycket spetsprål och smaklöst rysch pysch:

Easy top, rose

Easy round dress, dark pink

Bakers cross 34 blouse, lite blue

Så just därför; dessa tre = INTE ha! Sedan undrar jag hur i helsefyr detaljer och broderi är placerade på vissa plagg, rakt över tutteriet, på ett enligt mig ytterst skitfult och extremt oklädsamt sätt:

Sigh blouse, white

Haystack blouse, dark pink

Jag tycker helt ärligt att en hel del plagg andas kläder för små flickor och inte vuxna kvinnor. Vad tycker ni; hiss eller diss, eller kanske en blandning?
För att inte helt och hållet framstå som värsta surkärringen i landet här nu så finns det faktiskt två plagg som jag är en smula nyfiken på. Och det i ordningen som bilderna ligger här under:

Multi anglaise ltd tunic, white

Haystack tunic, white

Vad jag gillar med dem är att de är stilrena och enkla trots att de ändå har en del detaljer på sig. Och så saknar jag vita plagg i min Mollyrob.
Dags att sköja ur hårblekningen. Men vi ses igen om ni känner för det. Kram!

6 kommentarer:

  1. Ha det super ikväll och nädå vi barnvaktslösa är inte det minsta avis... (och vi ljuger som en häst travar)=)
    Rocka loss för oss också!
    Kram till er båda!

    Jag har inte sett så mycket bilder på hösten men det jag sett är inte så tvunget att äga. Fast jag är rätt less på att köpa saker rent allmänt just nu. Och jag vill absolut inte tänka på hösten nu. =)

    SvaraRadera
  2. Har inte sett så mycket av pre-fall ännu men Multi anglaise ltd tunic, white gillar jag =). Rätt skönt ändå att inte ha så mycket cravings, än..... Ha en bra helg! Kram

    SvaraRadera
  3. Ja, instämmer. Känns skönt att inte falla pladask för alla plaggen nu. Får njuta av befintliga plagg i garderoben så länge. Hur går det med färgen i håret? Snyggt eller panik? Allt klär dock en skönhet. Ha en bra kväll på konserten. Kan bli magiskt. Så fint väder. Kram!

    SvaraRadera
  4. Tror inte du behöver var orolig..du kommer säkert hitta något vart det lider! Har som vanligt inte tittat så vidare värst, knappt ser inlägg som handlar om kommande hösten ärligt! bllir som det blir ändå!! Visst är jag kul, haha..
    Spännande med färgningen du håller på med!! Håller tummar o tår det går bra!! Synd att kära Mollysyster Linda befinner sig så långt bort!
    Här har packats o fejats, stönats o stånkas..sliter mitt hår för få in ett ganska uruselt inlägg på bloggen!! Fniss..men skam den som ger sig!!
    Ha en mysig kväll!
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Jag håller absolut med om att mycket av kollektionen känns fantasilös. Spets och volanger på befintliga modeller impar inte mig. Sen, nu kommer det.... det kan snabbt ändra sig när plaggen kommer på andra än på kollektionsbilderna.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Helen: några nya låtar, grymt bra faktiskt, så ni missade liiite... fast det går ju fler tåg så att säga... :o) Nä, hösten får gärna hålla sig borta förevigt om du frågar mig. Kram!

    Bettina: håller med dig, tycker också det är superskönt att habegären håller sig väck, det får de gärna fortsätta med. :o) Kram!

    L8: det var lite magiskt men har ju sett dem så många gånger förr. Såg du dem förresten på Gröna Lund? Njuta av det man har är definitivt min nya devis också. Kram!

    Annelie: hihi... jag hoppas att det håller i sig, att jag INTE hittar något. Men risken är väl stor att jag får fel där. :o) Och det där med skor... haha... som jag känner igen mig. Jag skulle nog kunna öppna ett skomuseum... ;o) Lycka till med packeriet. Kram!

    Hilde: haha... ja det är lite det jag också är rädd för, att när plaggen börjar figurera i bloggarna så faller man i alla fall, även om det är ytterst motvilligt... ;o) Kram!

    SvaraRadera