Powered By Blogger

onsdag 15 juni 2011

Något nytt, något gammalt, en bra och en dålig nyhet

Sitter och plitar på listan som är så skadat söndertjatad redan långt innan den ens har fått se dagens ljus. Listan som ska funka som pepp i jakten på att få fettcellerna i min kropp att fara och flyga. Fick lite idéer efter att darling Lindiloo avslöjade innehållet i sin lista, tack som fan för det! Och några andra som spädde på med roliga användbara visioner. Såklart får ni också tack i kubik!

Och pepp-plagg är nu också spikade. Två stycken för att vara på den säkra sidan. :o) Något nytt och något gammalt. Den förstnämnda tack vare den lovely smartladyn Frösötös. Som skrev ett tänkartips som låter så här:

"Jag ska se till att den där übersnygga vita godingen som jag har förbokat verkligen sitter perfekt"

Det snor jag helt rakt av och skickar iväg en gigantisk tacksamhetskram åt Hornsgatan till. På äldrefronten pratar vi faktiskt inte Molly, håll i hatten... utan en Fornarina-klänning från stenåldern, mer exakt; jag köpte den vintern 2003.



















Ni får försöka bortse från världskassaste bilderna ever. Det är möjligt att jag skulle få in en arm i den nu men sedan hade det troligast sagt stopp och belägg. Så alla former av provningsbilder var uteslutna och den är jäkligt svårplåtad, speciellt i nattligt lysrörsljus. Det viktiga är i alla fall att när den passar igen, då är jag superbt nöjd! Och då får ni se outfitbilder.

Tycker ni att det är för mycket svammel om vikt och skit här nu? Då har jag en dålig och en bra nyhet. Den sämre är att det kommer en bantningsrapport imorgon. Den positiva att jag ska försöka hålla mig till att leverera en sådan rapport i veckan, och utöver det lämna viktjoxet därhän i möjligaste mån. Okej?

Nu väntar dock sängen och tv´n så jag säger tack och hej för idag. Kram på er!

7 kommentarer:

  1. Förbenat cool klänning! Lär vi får se på när du väl tråcklat dig i den! Kram från en som borde ha lagt sig för länge sen.......

    SvaraRadera
  2. Bra pepp du kommit på!
    Jag belönade mig med en helt OM-garderob snudd på :-) Men då hade jag inget av det innan och blev fartblind och fattig ha,ha
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Du får rapportera hur mycket du vill. Din blogg ju och det får vi tåla :-)

    Mycket bra pepp du kommit på. Den där Fornarina klänningen var grymt snygg och kommer bli fantastisk på dig :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Ah - Fornarinan - måste ju vara världens bästa pepp! Vansinnessnygg :)
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Låter som riktigt bra mål!!! Det kommer du fixa galant!!!

    Och du - det är bara kul att få följa dig och din "kamp"...YOU GO GIRL!!!

    KRAM

    SvaraRadera
  6. Fornarinan är supersnygg! Ska bli ett sannt nöje att få se dig i den!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Tacktack! Fornarinaklänningen är lite speciell, inte minst för att jag köpte den precis när jag hade träffat mr Make, jag har alltid känt mig så fin i den (då när den passade...), fin som på Mollynivå och dessutom tyckte jag att den var svindyr, den kostade någonstans runt 1500:- vilket jag tyckte var galet mycket pengar då... det var alltså före min Mollypassion... :o) Så det känns som den bästa plaggpeppen... Mucho Kram till er allihop!

    SvaraRadera