Powered By Blogger

måndag 27 juni 2011

Molly till salu – innan jag hinner ångra mig

Eftersom min dygnsrytm är helt uppfuckad, som i att jag knappt sover, så krävs det ju lite underhållning för att slippa bli helt jäkla kocko... Och i mitt fall handlar den underhållningen ofta om att spana Mollysar på nätet. Fast den här gången började jag rota runt i garderoben och spana dem irl istället. Dels i packsyfte och dels med sälj i tankarna. Det finns ett par plagg som jag velar enormt med och kommer att fortsätta göra ett tag känner jag... men jag måste verkligen rensa, så därför kastar jag ut en av dem till salu nu, innan jag hinner ångra mig:



















Odd Molly Euphorbia tunic, turquise storlek 2. Normal i storlek. Använd vid ett par tillfällen men i superskick. Tags finns och skickas med. Köpt i butik. Nypris 1699:- Pris 1050:- inklusive vanlig frakt med Posten. Skriv en kommentar eller maila mig på oddjosanne@gmail.com om du är intresserad av att köpa den.

Nu ska jag rota vidare en stund till, innan det vankas äfventyr i stormetropolen i eftermiddag. Hoppas ni får en bra dag. Take care! Kärlek, Kram & Respekt!

4 kommentarer:

  1. ÅH vad TYPISKT!!! Jag har letat efter den hur länge som helst men jag kan omöjligt klämma mig i en 2 hur gärna jag än skulle vilja, behöver en 3. )o:
    Minna

    SvaraRadera
  2. Ha en bra dag i Metropolen och hälsa sällskapet! Klänning is in da mail, du har den i morgon:) Kram!

    SvaraRadera
  3. Åh, den jagade jag men har insett att inget annat i min garderob passar till den =)

    SvaraRadera