Powered By Blogger

tisdag 28 juni 2011

Mollyn som blev en hundfilt med likdelsdoft

Rusar iväg till Ica´t och hämtar ut mitt paket. Hem igen. Sliter upp det, hänger innehållet över en köksstol för att bara lite snabbt fixa något annat. Återvänder till köket ett par ynka minuter senare och möts av den här oväntade synen...


... Ajax, queen of hunds, har svept ner klänningen på golvet, hämtat sin überäckliga djurstrupe (som hon tiggde till sig av mr mest lättövertalade Mesmake i djuraffären nyligen) placerat den, och sig själv på min nyhemkomna Molly. Och är jävligt nöjd över sitt tilltag! Josåsåatt... det var ju precis vad jag hade tänkt mig... en klänning att knata runt i på Roskildefestivalen som stinker likdelar... Fast. Om man skiter i att lukta på den så funkar den ju utmärkt...


... för Magnolia strap dress, rouge som jag ninjade hem från coola kamrat Linda passade perfekt. Tack vännen för att jag fick köpa den och för kanonsnabb leverans, I am very mucho happy!!! Nu ska jag bara försöka komma på vad mer jag ska ha med mig i packningen imorgon... Har värsta ångesten när det gäller det... men ska inte tråka er med det. Ska istället plåta lågprisskorna jag köpte idag eftersom ni ville se dem. Så I will be back lite senare! Kram till dess!

11 kommentarer:

  1. Dessa vovvar..hii..hii..min kat lägger sig alltid på mina kläder o hårar ner..
    Så fin du är, du har sååå många fina Mollysar så man blir tokig :) Idag hämtade jag ut min Bakers cross dress i almost black från Ajabaja, men jisses så trång den var..brukar ha storl.3 men det här kändes som en 2:a..Hoppas att det finns en 4:a så att jag kan byta..annars är det bantning som gäller..
    Kraaam Anette

    SvaraRadera
  2. ha ha! Heja Ajax, man måste ju gnaga med stil... Men så vacker klänningen är, du är skitsnygg i den! Passar perfekt på festival!
    Kramis!

    SvaraRadera
  3. Haha!! Likdelslukt;) Klänningen sitter som en smäck på dig! Fan att inte mina jävla dolly parton-tuttar inte fick plats:( Kram och ha det så bra i Roskilde:)

    SvaraRadera
  4. Oj, jag tror jag börjar känna lite för magnoliorna :-) inte gjort det förut. Tack!!! Kram,

    SvaraRadera
  5. Hur fan kan man döpa en honhund till Ajax?

    SvaraRadera
  6. Hihi hon ser allt lite skyldig ut :) Magnolian är super duper! Har fått span på en, får hoppas det går vägen :) Kram

    SvaraRadera
  7. Fin du är i långklänning..kanske den du ska svepa omkring i rosenträdgården med mig i?

    kramkram

    SvaraRadera
  8. Var glad att det inte var torkad vom...
    Uääärk!
    Det märker ingen på Roskilde för där har alla samma parfym. Japp en blond väninna till mig trodde att de sålde den där parfymen på Roskildefestivalen; den där som luktar överallt...

    SvaraRadera
  9. Denna klänningen är verkligen kalasfin på dig!!!!kram kram..

    SvaraRadera
  10. Perfekt festival dress! Jag är sugen på en magnolia om den andra skulle gå under klubban!

    SvaraRadera
  11. Anette: haha... mina katter också, glömmer man att sanera kläderna så ser man helt luddig ut... :o) Men shit vad trist med din Baker... :o( Jag är mellan 2 och 3 så jag gick på en 3 direkt när jag provade. Testade bara en av den men med några av de andra plaggen jag provade skilde det sig en hel del i storlek mellan de olika färgerna... Håller tummarna att det ordnar sig för dig! Kram!

    Lindiloo: haha... ja hon gillar Mollysar de där hunden, nu i morse låg hon på en annan, som hon också slitit ner från stolen... inga fler Mollysar över stolar här från och med nu alltså... :o) Kram!

    Linda: som vanligt med Mollysar så ska man INTE ha tuttar alls... :o( Ska jag hjälpa dig att hålla span efetr en 4:a? Kram!

    Naimiez: haha... ja Mollylandia är farligt... begärens högkvarter... känner sååå väl igen mig. Har du fått Rafén förresten? Och vad tycker du om den i så fall? Vill se bild... :o) Kram!

    Anonym: För det första så heter det tik. Om vi nu ska hålla på att anmärka på namn... för det andra så var det skitenkelt. Jag kallade henne Ajax när jag fick henne och sedan dess lyssnar hon bara på Ajax. Fler frågor på det eller? Kram!

    Odd me: håller tummarna att det går vägen, den är så himla perfekt nu i värmen, bara att kasta på sig och även om tyget är lite tjockt så svalkar den bra tycker jag. Dessutom kanonskönt med ett enda plagg, att slippa joxa med att matcha kombosar... :o) Kram!

    Lingon: haha... ja kanske det kanske... vi kanske ska vara finklädda i klänningar båda två... :o) Kram!

    Helen: haha... tack för dagens garv, hittar jag parfymen så lovar jag att köpa hem lite av den till oss... ;o) Kram!

    Too di Loo: tackar och bugar vännen. Var rädd om dig. Kram!

    Sofia: som det ser ut nu så behåller jag den andra också, för en dag ska jag minsann komma i den... :o) Kram!

    SvaraRadera