Powered By Blogger

lördag 11 juni 2011

Helt groggy, hela natten på mig & dagens

Här skulle rensas Mollyrob och torkas golv. Här skulle diskas och mailas en massa folk. Bland annat. Tänkte bara kolla klart en film som jag råkade snöa in på först. Bästa platsen för det i vårt hus är sängen.
Och resten kanske ni kan räkna ut... japp, tant somnar, och tant vaknar först 4 timmar senare. Vilket är nyss. Helt groggy och förvirrad. Som man blir om man sover ”för länge”. Fast å andra sidan hade jag en tokskällande hund som höll mig vaken i natt så det kanske inte var ett helt märkligt slocknande.
Fast. Jag har ju hela natten på mig att fixa istället. Först en vovvenad bara, det känns som att det vankas oväder så lika bra att kasta sig ut på en gång. Iklädd:



















Hoppas ni har en bra kväll där ute. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

8 kommentarer:

  1. NU får tant igång städningen;) Jag tog inte med disco-lampan upp, däremot vällingflaskan:) Kvällen samtal var nog bland dom kortare, bara 1 timme och 40 minuter;) Sköt om dig stumpan! Kram

    SvaraRadera
  2. Haaa-haa! Ja, nu vet vi vem som kommer vara uppe och stöka halva natten:) Fin dagens. Jag har haft turen och fått flera timmar under parasollet med näsan i en bra bok. Övriga familjen utspridda på olika aktiviteter :) Tipsade dig och en deckarserie i ditt tidigare inlägg. Skulle skiva tidigare men det duktiga deckarförfattaren från Island har lite struligt namn... nu har jag boken framför mig så jag kan skiva av, haa-haa!

    SvaraRadera
  3. Du är ju bara för go! tack så jättemycket för tipset. Sååå sugen att klicka just nu bara för din skull hi hi....eller kan det vara de där glasen vin som gör att det rycker extra mycket i klickfingret...

    Tack i a f så supermycket för tipset om var jag kan hitta klänningen...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Än en gång.. Älskar dej just för att du är du!!!!! Ses i morrn!!!! Puss!!!

    SvaraRadera
  5. Annelie: kramar tillbaka! :o)

    Linda: haha... ja det var ju ovanligt kort. :o) Taskigt att han inte fick sova med disco-lampan tycker jag... ;o) Kram!

    L8: lät inte helt fel. Jag vill också ha en parasoll, och en trädgård... Ska kolla upp boken, såg att du skrivit namnet i bokfrågarinlägget. Thanks darling! Kram!

    Vivvi: haha... du ska ju inte klicka för min skull din galning... däremot så kan du ju skylla på mig, det går superbra ;o) Kram!

    Mr Make: vadan detta fjäsk?... shoppat ännu fler skivor eller lekt ännu mer med klomaskinen?... ;o) <3 Kram!

    SvaraRadera
  6. Japp... Och Japp!!! Båda tre :-) puss

    SvaraRadera
  7. Tjena på dig Norra Europas coolaste Donna!
    Nu ska jag väl i ärlighetens namn erkänna att jag inte hänger här varje dag men vad är det för trams jag läser om att du skulle ha blivit en knubbis - knubbis my a...
    Du är bara välskapt och inte syns det någon större skillnad på dig nu mot när vi sågs sånär som på en häftigare frilla nu :)

    Take care
    /Carina

    SvaraRadera