Powered By Blogger

lördag 25 juni 2011

Dagens – tortyrkammare som snart får en avbytare

Så går en dag ifrån vårt liv och kommer aldrig åter. En dag då man har tänkt sig att ta sig för något, men som enligt facit så här på kvällskvisten visade sig bli något helt annat. Jag borde vara van för så är det betydligt mer ofta än sällan för mig, men det är samtidigt ibland så tvära kast att skallen inte hänger med.
Så därför har den fallit in i någonslags trötthetskoma nu. Vilket i sin tur betyder att det bara blir en avkastad dagens från mig här för resten av den här kvällen:
















Fan, ännu en av mina favoritMollysar som har krympt... Magnolia strap dress - från lätt och ledig stass till tortyrkammare för såväl brösten som andningsapparaturen... Och den som skulle bli min räddare i klädnöden på Roskildefestivalen... Satans fuck...

Men. Då glider det plötsligt in en avbytare, i en storlek större och i annan färg, som jag dessutom har suktat efter ett bra tag, i ett till salu-inlägg hos coolaste plastsyrran Linda. Och hon har flera riktiga godingar till försäljning, så kolla in hennes inlägg som ni kommer till om ni klickar här.
Nu håller jag på att somna över datorn så jag säger tack och hej för idag och springer in i sängen innan John Blund får tag på mig här vid köksbordet. Kram!

7 kommentarer:

  1. Min tortyrkammare flyttar till dig då;) Men jag vill ju ha en sån i rött eller svart. Får bli ett sånt där T-span....Kram på dig gumman!
    (Har klämt i mig alla Vincents björnar. Blir svårt att förklara i morgon. Ilfärd till Lidl och hänga på låset i morgon;)

    SvaraRadera
  2. Suss gott och vi rings kanske i morgon!
    kramkram

    SvaraRadera
  3. Vad är det för stl på den blå strap dressen??
    // Viktoria

    SvaraRadera
  4. Linda: och såklart hjälper jag dig att hålla T-span. Älskar långklänningar, bara att kasta på sig utan att behöva tänka på vad som matchar, så kanske dags att börja använda dem lite mer än inte alls... :o) Kram!

    Lingon: japp, vi kan ju plingas imorgon. Och ses dan efter det, tjoho :o) Kram!

    Viktoria: den jag har på mig på bilden är en storlek 2. Som är normal i storlek, vilket inte jag är längre, därav att den känns krympt... :o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Vissa dagar är bara urk! Jobbigt...Om du vill bli av med klänningen köper jag den gärna av dig :) Har letat som en blå efter en sådan! Kram

    SvaraRadera
  6. Vad vill du ha för den blå strapen??
    // V

    SvaraRadera
  7. Tyvärr, jag vill inte sälja klänningen. I alla fall inte ännu... För eftersom den har passat en gång i tiden, förra sommaren, så har jag gett mig tusan på att den minsann ska passa igen... Men skulle jag ändra mig så hojtar jag. Kram!

    SvaraRadera