Powered By Blogger

tisdag 14 juni 2011

Prefall landar i butikerna redan nu i veckan?

Jag läste precis hos söta Katinka att delar av Prefall tydligen är på ingång till butikerna redan den här veckan! Vad tycker ni om det? Vad tycker jag om det?


Helt ärligt så bedömer jag det som helt sjukt. Midsommar har inte ens hunnit passera och så ska det dimpa in höstplagg. Stopp och belägg liksom... jag är verkligen inte sugen på nya kläder redan. Jag vill suga på karamellen att jag har en drömförbokning att vänta. Men jag vill INTE ha den nu!
Jag vill istället få en chans att använda och glädja mig åt de vår- och sommarplagg som nyligen har intagit min Mollyrob. För det känns som nyss de släpptes. Jag tycker nästan att det osar lite desperation att kasta ut prefall redan nu. Och istället för att bli uppspelt över nyheterna så blir jag tvärtom; jag får mest bara lust att bojkotta... Hur ställer ni er i frågan? Take care! Kram!

11 kommentarer:

  1. Jag vill *inte* prova höstplagg nu; jag vill grilla, dricka rödvin och sitta utomhus.
    Dessutom, vad är vitsen med förbokning om de redan kommer?

    SvaraRadera
  2. Jag blir bara TRÖTT! jag har inte det minsta lust att springa och prova höst nu och tänker inte göa det heller - jag är snudd på sur faktiskt :o)
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Japp! Håller med. Jag vill också bojkotta! Här ska drickas vin och andas sommarluft nu. Bort med höstplaggen! Kram

    SvaraRadera
  4. Why Why Why.. Känns lite som om de tvingar på en kläderna i tid å otid..synd att inte plånboken hinner med i samma takt som odd molly slänger ut kollektionerna.... Nääää, jag vill inte ha höst kläderna än, låt mej njuta av sommarkläderna först... Är det inte meningen att kollektionerna ska användas till den årstiden de säljs för??
    Ska vi hålla samma takt som odd molly så ska vi alltså snart ha på oss 2012 års outfit om en månad..My God!!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag känner precis som du men det är ju å andra sidan vi konsumenter som VILL förboka och vara ute i super-duper-god tid. Det är stressande!

    KRAM

    SvaraRadera
  6. Jag hoppar pre-fall. Vill verkligen inte ens tänka på att det kommer en höst...
    Provar IRL när jag blir sugen i höst och det som finns kvar kanske är meant to be, annars överlever jag ändå. Det är ju inte direkt som att jag inte har ngt att sätta på mig...
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Håller helt med, alldeles alldeles för tidigt!!! Absolut tokigt!!! Man hinner inte med och tänker lite hur 17 tänker de på Odd Molly??? (inte alls el är de bara pengakåta??) verkar inte som de har kontakt med verkligheten i alla fall. Jag vill suga på karamellerna, njuta av det jag har. Detta är ju sjukt!!!! Jag med är sur!!!
    Ha det gott/Tina

    SvaraRadera
  8. det känns som vi är på enad front i den här frågan. När det gäller förbokningar så tycker jag personloigen inte om dem, alls. Men eftersom de nu finns så gäller det att "hänga på". Vissa plagg tar inte så många in och är de då redan helt uppbokade innan de ens har kommit ut så blir man stressad att förboka. I alla fall om man bor i en håla som bara tar in standardgrejerna.

    Tina: jag tänkte maila dig men hittar inte din mailadress :o( Vill du så får du gärna hojta iväg ett mail till mig på oddjosanne@gmail.com.

    Kram på er allihop!

    SvaraRadera
  9. Marie (pokergirl)14 juni 2011 kl. 21:39

    Det som är positivt med att pre-fall släpps redan nu är att alla kommer resonera som tidigare talare, dvs bojkott. Jag tippar på tidig rabatt och då gör det mig ingenting att pre-fall hängt i butik redan från midsommar, men prova redan nu tänker jag då verkligen inte göra! Jag har ju inte ens shoppat färdigt av sommarplaggen. :-D

    SvaraRadera
  10. Marie: det hade ju varit kanon om du får rätt i din teori, så vi håller tummarna för det. ;o) Kram!

    SvaraRadera
  11. Men herregud....det är ju alldeles för tidigt! Tänker även på de stackars butikerna som snart ska börja med reorna..och så kommer det nya från odd. Ja, de borde ju vänta till augusti! Låt oss ha vår sommar i fred!!!!! / Charlotte

    SvaraRadera