Powered By Blogger

måndag 13 juni 2011

Fan, jag ville ju inte att den skulle passa...

Klickade hem den för att den skulle vara för liten. Nu. Planerade att hänga den på någonslags hedersplats, så nära kylskåpet som möjligt. Ett pepp-plagg värt mödan av uppoffringar intill svältgränsen. Idag kom den, raketsnabb leverans av Milk & Honey. Jag pratar om mitt bekännelseklick som jag avslöjade i lördags...


... Wunder underdress, mid pink. Som jag packade upp och beundrade. Sedan gjorde jag, på ren impuls, det fetaste misstaget den här månaden; jag provade den. Fan, jag ville ju inte att den skulle passa! För hur jäkla mycket pepp blir det då liksom... Men nu råkade den visst göra det trots att den är i en size mindre än de jag har i grey och chalk.
Fast. Om man enbart väljer att fokusera blicken på ballongmagen så är det bulligt och fetfult just där. Så jag får väl göra det... Eller kanske klicka något nytt som garanterat INTE går om denna kropp. Just nu... Klurigt det där... ;o)
Nu tänker jag hålla kväll. Så tack och hej för idag, god natt, sov gott & Kram!

7 kommentarer:

  1. Haha, jag fick nysa hem en riktigt gammal, gammal goding som jag också trodde skulle bli pepp-plagg, oxh så var sen nästan för stor!!!! Men jag har två rikriga godingplagg som väntar på att krympas i, bästa motivationen. Så vet du vad, Josanne, detta måste ju innebära att du måste köpa ett nytt pepp-plagg eller hur, hehe.....
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hahaha skit också nu måste du ju använda den redan nu...
    Kram! Vi ses på lördag

    SvaraRadera
  3. Hållet med Nena, nytt pepp-plagg är ett måste;) Halsbandet som den jevla åsnan hade gett dig var störtsnyggt och det stulna armbandet ur-läckert! Ett sånt skulle sitta fint på handleden på en Bergslags-bonne med:) Kram gumman!

    SvaraRadera
  4. :-D Ja, nu behöver du ett annat peppplagg..
    kram och gonatt!
    L

    SvaraRadera
  5. Du får helt enkelt klicka igen:)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Haha... ni leder mig in i fördärvet... ;o) Kram på er!

    SvaraRadera