Powered By Blogger

tisdag 28 juni 2011

Odd Molly pre-fall – provat av en tant med köttbullemage


Yes box, här var min och Lingondarlingens provning i full gång. Lika bra att gå loss så mycket man bara orkar när man ändå är i farten. Platsen är AjaBaja i Malmö, tiden är igår eftermiddag och i fokus står Odd Molly pre-fall 2011. Anledningen: för att vi tyckte att det var skitkul. Men vad ska ni få ut av det då?

Ingen aning egentligen... Fast om ni är ute efter att få någonslags hum om hur Odd Molly pre-fall 2011 sitter på en köttebullemagad tant som mäter 168 cm i höjd och befinner sig mellan storlek 2 och 3, mest åt 3 om hon ska vara ärlig, vilket egentligen suger men det är ju knappast ert problem... så kanske ni har lust att haka på under denna 10 plagg långa provning... I så fall, let´s go:



















Bakers cross dress, almost black 2399:-

Storlek 3. Mångas favorit bland pre-fall och jag kan verkligen förstå varför. Otroligt fina broderier och detaljer. Jag upplevde inte att ärmarna var trånga på den, det gjorde jag inte på något av plaggen, vilket nog handlar mest om att jag har betydligt mer fett på andra ställen än just på överärmarna.


Bakers cross 34 blouse, dark indigo 1999:-

Storlek 3. En söt liten sak, dränkt i fina broderier. Bra passform, vilket jag överlag tycker att i princip alla plaggen jag provade har, de är liksom rakare i modellerna än tidigare kollektioner vilket är ett plus tycker jag. Inga gravidvarningar förutom de på min egen kropp.


Bakers cross tunic, dark military 1699:-

Storlek 3. En söt bomullstunika med smock upptill, lite skönare att ha på sig och mer lättburen än blusen om ni frågar mig.



















Haystack blouse, dark pink 999:-

Storlek 3. En positiv överraskning. Jag var skeptisk till broderierna över bröstet, att det skulle se knasigt ut och platta till liksom. Jag hade fel. En söm under bysten ger den fin passform och funkar nästan lite avslankande. Lite utsvängd nertill med betoning på lite.



















Haystack tunic, almost black 1599:-

Storlek 4. Jag hade fått uppfattningen att den här skulle vara normal i storlek, men jag tycker nog att den är en smula liten. Och dessutom tror jag att den skiljer i storlekar från färg till färg. Jag provade först en lite grey i storlek 2, inte en chans att det funkade. Sedan krängde jag på mig den i vintage rose, storlek 3 och den var snudd på mindre än den i grått. Fyran jag har på mig här är för stor men eftersom det inte fanns någon 3:a kvar så vet jag inte om den skulle ha passat. Så detta är en storleksmässig kluring tycker jag.



















Rosanella 3/4 top, vintage rose 1799:-

Storlek 3. Ännu en übersöt liten sak med figursmickrande passform. Superskön att ha på sig.



















Imprime l/s dress, powder 1199:-

Storlek 2. Både denna och sleevelessen som kommer här efter får nog kallas en smula stora i storlek, så man ska inte gå upp i alla fall och ligger man mellan två storlekar så bör den mindre funka. Den är relativt stretchig i tyget. Mönstret är ascoolt mycket snyggare på riktigt än på bild tyckjer jag.



















Imprime sleeveless dress, chalk 999:-

Storlek 2. Jag är otroligt kluven till tyget, för samtidigt som det är väldigt skönt att ha på sig, svalt och mjukt material, så är ändå den där viskosen en smula sliskigt att ta i. Låter knäppt kanske och jag kan inte riktigt förklara, eller bestämma mig för vad jag tycker.



















Sigh dress, lite grey 2199:-

Storlek 2. En fin klänning men inte på mig. Jag fick på mig en 2:a utan några större problem så man kan väl säga att den i och med det är ganska rymlig i storlek.



















Sigh blouse, white 1099:-

Storlek 2. Mycket sötare än på produktbilderna, dock ännu en storlekskluring. Som synes är denna aningen trång runt överärmarna men främst över bysten. Så jag gick upp en storlek...



















Sigh blouse, vintage rose 1099:-

Storlek 3... och det hjälpte inte ett dugg för denna i 3 och den vita i 2 känns absolut identiska i hur de sitter. Så mitt tips får därför bli att den här troligen måste provas.

Nix, det blev ingen provning av Sigh skirt, där står istället Lingonberrie till excellent tjänst, ni kommer till hennes inlägg om ni klickar här.

Ja jag ser ut som en förrymd mentalpatient på en hel del av bilderna och det är liksom inte heller helt skitsnyggt med trashade jeans, Converse och Wunder underdress, grey till allt. Jag passar absolut inte i allt heller för den delen och dessutom finns det inte mycket som kan kallas teknisk kvalitet över denna dokumentation. Men vad fan, I did it my way, så take it or leave it... Men undrar ni något så är det bara att fråga så ska jag försöka svara så gott jag kan.

Ett av plaggen jag provade fick faktiskt en guldbiljett till vidare äventyr tillsammans med mig. Har ni lust att gissa vilket det är som fick följa med mig hem? Jag tyckte såklart att jag valde det som var mest jag och därmed finast på mig, så kul att höra om ni tänker samma, eller inte... :o) Take care! Kram!

14 kommentarer:

  1. Vad kul att se dig prova! Gillar verkligen Imprime dress i lapptäckesmönster!!! Hmmm undrar vad som följt med dig hem. Gissar på Rosanella top! KRAM

    SvaraRadera
  2. Haystack blouse? Härliga bilder! Tack! Kram!

    SvaraRadera
  3. Tack för superfin provning. Alltid mycket bättre att få se kläderna på "normala" människor istället för produktbilderna som ibland bara ser konstiga ut. Jag tror på rosanellan eller haystack blouse. Båda dessa var sååå otroligt fina på dig (allt var fint men dessa var bara så du om du förstår vad jag menar)...

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  4. Ah vad härliga bilder, du var verkligen provningsmaster igår? :-) Älskar bilden när jag håller i stora klädhögen..
    Kram och ha en fin dag idag!
    L

    SvaraRadera
  5. Det var just den där fina svarta tunikan som jag inte heller fick till det med.
    Annars hade jag velat ha den.

    Nä Prefall får man nog prova IRL verkar det som.
    Tack för provningsbilder av en annan tant i samma storlek. (fast jag läskar mig lite åt att silk sleeveless passade i stl 2)

    SvaraRadera
  6. Tack för bra provning! Har läst hos Lingonet också och nu fick jag klarhet i några fler storlekar...

    KRAM

    SvaraRadera
  7. Vilken rolig provning ni haft! Svårt att gissa! Är ju själv helt lost i Rosanellan och du var superfin i den så jag gissar på den :) eller kanske haystack blouse :)) Kram

    SvaraRadera
  8. Vad roligt med provning! Gissar på Rosanella låg i påsen ;-)
    Kramis

    SvaraRadera
  9. Fin provning ni båda gjorde =) Det tackar vi för. Jag gissar som övriga på rosanella men smyger ändå med en gissning på bakers cross tunic. Ha en jätteskön dag=) Kram

    SvaraRadera
  10. Tack söta ni för era kommentarer. Svaret på vilken det är kommer i ett inlägg alldeles strax. Kram!

    SvaraRadera
  11. Det är så jäkla nice att kolla provningar :-)
    Grymt roligt att du
    liksom "orkar" av å på å fota ! Uppskattas verkligen :-)

    SvaraRadera
  12. Tack snälla för suverän provning!! Har ju redan läst vilken det blev - bra val :-)

    Kram

    SvaraRadera
  13. löve provningen!! Super fin den som fick följa med hem. :-)
    Kram

    SvaraRadera
  14. Bara kul att prova för egen del och om ni får ut något lit elite av det så är det ännu roligare. Och såklart riktigt najs att ni gillar mitt val också. KRAM!

    SvaraRadera