Powered By Blogger

onsdag 29 juni 2011

Bantningsrapport – efter vecka 3

Eftersom jag befinner mig på festival imorgon så kommer denna en dag i förväg, denna som egentligen är så fel något bara kan vara att kalla bantningsrapport...  Det eftersom den gångna veckan mest har präglats av käka vad du vill och förträng djupt att det finns en våg att bry sig om... Vilket har resulterat i en hel del mat och på konstiga tider, så som mitt i natten...

På tisdag, när Roskildefestivalen är ett passerat kapitel så blir det Bantningen – the big Återkomst. Innan dess är det inte lönt att tänka på nyttigheter ens eftersom erfarenheten säger att tältliv är förenat med mycket av alkohol, skräpmat och godis... inte direkt frosseri men kaloritätt som om det vore det.


Jaja, man behöver inte dricka vin och öl, och inte äta heller för den delen men nu tänker jag göra det i alla fall... för är det festival så är det. Minsann!

Viktstatus för vecka 3: + 0,2 kilo. Attans... Men det kunde varit mer och även om det bara betyder ynka – 1,6 kilo på tre veckor så är det ner. Inte upp. Och det får räcka för nu. Det var allt svammel för den här gången... See you! Kram!

5 kommentarer:

  1. Ja, på en festival duger inte att pulvra någon diet, njut av livet dessa dagar och ta tag i vikten när du kommer hem till verkligheten igen. Jag tycker att du har varit duktig, du har ju minskat och det är judet som är det viktigaste. Ha så kul nu och rocka loss:-) Då kanske du också förbränner lite kalorier, ett mega plus!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Klart man får unna sig. Tycker du är duktig ändå. 1,6 kg på tre veckor är väl ok eller? Tror inte på såna där rasa-i-vikt-dieter utan ge det lite tid och se till att njuta också. Annars blir det ju inget kul. Dessutom har jag hört att man får ha "ät-dagar" när man dietar just för att hålla ämnesomsättningen uppe. Så njut och ha det toppenkul på festival :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Toppen jobbat. Skit i det nu i Roskilde, du är duktig ändå, och som du säger, är det festival, så är det!
    Ha kul!!!
    Kram/Tina

    SvaraRadera
  4. Nänä, det finns något som heter livet också! Jag har semester, semster=härliga fikastunder, så det så! att du bara gått upp så lite var väl toppenbra. jag har inte vågat ställa mig på vågen efter några dagars rent frosseri.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vore en trist festival om man inte fick njuta lite. Själv har jag dispens från bantning på sommaren har jag bestämt.

    Ha det så underbart i Roskilde; vi håller tummarna för uppehållsväder och du får ju se Maiden före mig du. =)
    Kram till er båda!

    SvaraRadera