Powered By Blogger

torsdag 23 juni 2011

Min sällsynt omollyfierade dagens

Innan ni kastar er på telefonen för att få kontakt med den där beryktade bilen med galler för fönstren, tvångströjor i bagaget och som åker runt och plockar upp folk som har fått rejäla psykknäppar, så tillåt mig förklara min stass of today:



















Min, förutom Wunder underdress, extremt sällsynt omollyfierade dagens... För det första, självklart har jag haft lite fler Mollysar lager på lager tidigare idag. Fattas bara annat liksom... :o) Men eftersom jag ganska mycket sitter fast i lägenheten just nu, vi passar en katt som inte tycker att det är helt lattjo att vara här och därför uppviglar våra katter till hotfulla situationer. Typ. Så fick jag för mig att gå igenom gamla kläder som bär helt andra signaturer än Odd Molly.

Dels för att gallra och sälja/ skänka bort och dels för att se vad jag eventuellt kan ha som jag skulle kunna släpa med mig på Roskildefestivalen nästa vecka. De Mollysar jag hade där förra året är antingen för små eller sålda. Och mycket av allt annat jag har är jag alldeles för rädd om för att riskera livet på där, främst i form av tältinbrott.

Och det var då den här spröda lilla tunikan från italienska Nadir fick komma fram i ljuset. Perfekt i Roskilde, om den inte hade varit vit. Eller ganska så himla söt... Hmmm... jag får väl rota vidare... Vi ses kanske lite senare igen... Kram!

22 kommentarer:

  1. Herregud! Den var ju jättesöt!!
    Viktoria

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Viktoria, jättesöt! Så jag tror inte att du vill sälja den men OM så ställer jag mig först i kön som köpare om det är okej? Ha en glad midsommar och kram från Lia!

    SvaraRadera
  3. Den var väl jävligt fin! Och du överlevde fast det inte var nån Molly;) Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Så fin den var! men jag förstår om du inte tar med den till Roskilde :) Kram

    SvaraRadera
  5. Btw dagens katastrofala skivomslag är ju helt sjukt underbar :)) Kram

    SvaraRadera
  6. ÅHHHH, VILL HA!!!! Gud så skir och vacker......nu satte du griller i huvudet på mig ;-D
    KRAM och ha en underbar MIDSOMMAR!!

    SvaraRadera
  7. Shittas pommfrittas för att skriva på talspråk vilken godbit! (ursäkta mig josanne, jag har inte konverterat till lesbiskt eller nåt - jag pratar om tunikan!)
    Superfin! O du hinner ju färga den innan Roskilde! ;-)

    Önskar dig en kattfredlig och glad midsommar!!

    KRAM!

    SvaraRadera
  8. :-) Har du fått en volangattack!! :-)
    Den var jättesöt och jag skulle gärna ha en sån..

    kram och vad vi ska ta igen denna dagen senare...

    Ha bästa helgen.

    SvaraRadera
  9. Supefin! Väldigt söt men jag tycker det blir en häftig kontrast till ditt annars rockiga jag. Glad midsommar! Kram PS. Man kan ringa till Freeport så skickar den varorna;-)

    SvaraRadera
  10. Du är jättefin i den tunikan, så sommarfräsch!
    Kram

    SvaraRadera
  11. jag undrar varför alla odd molly tokar alltid har gina och vila jeans.. ni köper alltid nya tunikor men aldrig nya märkes jeans.. varför..

    SvaraRadera
  12. Anonym/För att vi slänger ut så inihelvete med pengar på våra Mollysar så vi inte har råd med "märkes-jeans. Sen undrar jag lite stilla hur fan du kan se att alla har jeans från Vila och Gina. Vi har ju våra tunikor hänger över;)
    (Psst! Get a life va!)

    SvaraRadera
  13. psst.. bry dig inte.. :P lägg dig inte i tack. var riktat till söta josanne m.m ! :)

    SvaraRadera
  14. Anonym/Jag lägger mig i hur mycket jag vill när du riktar dig till "alla Odd Molly-tokar". Och ställer en fråga.
    Ämnet nedlagt för min del.....

    SvaraRadera
  15. Själv har jag jeans från Lindex för de har med korta ben.
    Är det OK Anonym?

    SvaraRadera
  16. Anonym, då har du inte sett mina jeans, det är Odd Molly. Gissar du att alla Odd Molly tokar gillar Gina och Vila?

    Helen, tack för tipset med Lindex!

    Förlåt Josanne för att jag "spammar" dig.
    Kram

    SvaraRadera
  17. Vill bara önska en HÄRLIG MIDSOMMAR:)
    njut av allt:) kram kram :)

    SvaraRadera
  18. Ja du Anonym... Ytterst road av att du uppenbarligen har ett så ynkligt liv att du måste poängtera vad folk köper för jeans, eller just ja, det var ju inte ALLA mollytokar utan bara min fru... Du ändrade ju dig där...
    Tänkte upplysa eder om att lyckan varo kortvarig, för se vi har massor av "fina märkesjeans" också. Trist va? För att understryka detta lite extra sådär rafsade jag fram en drös och tog en bild, http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1759635520495.2081719.1527258050&l=5aecfef1f1 så du inte blir butter och tror vi luras nu... Det är ju trots allt enbart för din skull som de bloggar, du verkar ju vara en riktig stilguru!!! Jorå... Du kanske skulle ta och rycka ut kvasten ur röven och sopa rent lite bland de små grå? För hör och häpna, bara för att man KAN ha enbart märkeskläder (vilket ju då skulle funkat utmärkt) så måste man inte det, till och med så att man kan få ta på sig precis vad man vill oavsett om det är leggings från vero moda eller strumpor från intersport... Kanske känns som en lättnad för dig nu när du vet det? Slutkontentan = Y´re fucking pathetic, get a fucking life!!! Mvh / Ozzy, the Make som knappt kunde sluta garva när jag såg din kommentar!!!

    SvaraRadera
  19. MOHAHAHA. tack för morgonunderhållning!

    Josanne - tänk på att enbart använda dyrare märkesjeans i fortsättningen, du måste ju matcha de dyra Odd Mollysarna! (för det är aldrig så att man klär sig i det som är bekvämt och som man tycker är FINT?)

    Ha en underbar midsommar med make och vänner fina du! <3

    KRAMAR

    SvaraRadera
  20. Tjolahopp här var det rock´n roll! :o)

    Märkesjeans eller billiga jeansleggings... jag köper inte ens mina jeansleggings i butiker, jag ninjar hem dem på Tradera, snorbilligt! Har inte betalat över en hundring för några av dem. Varför jag inte köper märkesjeans? För det första är det väl upp till mig vad jag väljer att ha på mig, för det andra jag kanske pririterar svindyra Mollysar istället, jag kanske inte vill köpa nya märkesjeans när jag vill gå ner i vikt, jag kanske tycker att jeansleggings är både snygga och bekväma, jag kanske har jävligt taskig smak... Eller så är det en blandning av alltihop. Nöjd med svaret?

    Tack till er som skrivit att blusen är fin, jag är skitglad att jag hittade den OCH att jag faktiskt överlevde att ha den på mig trots att det inte är en Molly... ;o) Fast det finns faktiskt inte en enda volang på den så där kom jag undan att bli lullig i hela skallen... ;o)

    Kram på er allihop!

    SvaraRadera
  21. nöjd med svaret :) eller nöjd och nöjd, ville bara ha ett svar :)

    trevlig midsommar!

    SvaraRadera
  22. Anonym: fast jag är faktiskt lite nyfiken på varför du frågade... så vill du berätta så blir jag glad ;o) Trevlig midsommar tillbaka!

    SvaraRadera