Powered By Blogger

lördag 18 juni 2011

Dagens – premiär intar dansk mark med vänner

Hemma igen efter en helschysst dag med finaste vännerna Helen och hennes sambo. Begav oss till dansk mark för lite butiksspanande och shopping och därefter blev det finmat på vårt favorithäng båten. Jag har knäppt lite mer eller mindre menlösa bilder idag. Ska fixa till dem efter vovvenaden som jag ska ge mig i kast med nu alldeles strax. Men kastar av en liten dagensbild så länge:


Japp, det blev premiär för Full smocken idag. Och japp igen, den får stanna! Sorry Naimiez men jag hjälper dig såklart att hålla span efter en till dig också... ;o) Den är helskön att ha på sig och färgen; mucho slurpig. Så det lutar åt att vi kommer att hänga en hel del med varandra i fortsättningen. Dags för utgång, men vi ses igen om ni känner för det. Ha en bra kväll. Kram för nu!

5 kommentarer:

  1. Smocken är jättefin! Jag har hört att den är stor i storlek, stämmer det? Vilken storlek har du på den här? Kram från Lia!

    SvaraRadera
  2. Snyggt!
    Tunikan du frågade om är på mig är normal! Men det kan vara tajt om man har större byst! Kram

    SvaraRadera
  3. Tackar själva för igår!
    Och vad gör en massa regn när man har trevligt sällskap? Här doftar huset ljuvligt av rökelsen och då har den inte ens varit tänd än. Bra inköp!

    Kram på er båda och vi ses ju snart igen och då ska det banne mig *inte* regna!

    SvaraRadera
  4. Lia: jo den är stor i storlek. Det här är en 1:a. Jag är normalt 2-3. Jag hade en 2:a hemma för ett bra tag sedan men det blev riktig tältvarning på den så jag sålde den vidare. Kram!

    Odd me: tackar! För kommentar och för att jag fick köpa den av dig! Kram!

    Mollie: tack snälla för hjälpen. Då har jag nog tagit rätt. Kram!

    Helen: kul du gillade rökelsen, min favorit, har redan bränt av 2 stycken av dem. :o) Nix, inget jäkla regn på vår Sopranosdejt. :o) Kram!

    SvaraRadera