Powered By Blogger

tisdag 7 juni 2011

Tusen tack som fan för allt pepp...

... som jag fick av era kommentarer i mitt förra inlägg! Att jag äntligen ska ta tag i mina viktbekymmer är inget som jag kommer att mala sönder hela bloggen och era hjärnor med framöver. Även om ni kanske inte köper det just nu med tanke på att jag fortsätter på temat för tredje inlägget... :o)

Men jag lovar! Något inlägg här och där lär det allra troligast bli men någon viktblogg är jag inte intresserad av att driva. För jag tycker inte att de är så värst spännande, och nu pratar jag bloggar som enbart tar upp vikt, mat och träning. Att spränga in det i annat lite emellanåt är en helt annan sak. Tycker jag!

Men vad säger ni; hålla käft eller kanske smälla in lite vikterier stundtals? Anledningen till att jag frågar er är för att det är ju ni som ska läsa, och därför stå ut med min skit...
Och skulle det inte funka för mig att dumpa kilo så kastar jag bara ut denna:


Hoppas ni har en bra kväll! Här vankas sista aftonen med mat kl 23... :o) Kram!

9 kommentarer:

  1. Sommarjogging på stranden
    kom och ta mig i handen
    och låt oss springa till gryningen
    tills byxorna är lösa i linningen...
    lalalalaaa lalaa laaalaaaa

    Det kommer att gå jättebra ska du se! Jag är på och tycker det är helt okej att varva blogg med mat, vikt och allt som livet innehåller förutom mollysar då som är självklart.
    Själv har jag tränat 40 min crosstrainer i kväll och stretchat skönt...men åh vad man känner av värmen vid träning?
    kram och vi ses snart!

    SvaraRadera
  2. Tycket det är super bra med blandat i en blogg. Jag kör själv blandat ibland och hoppas det är läsbart. :)

    Super många kramar till dig! <3

    SvaraRadera
  3. Jag tror att det blir en bra pepp för dig att skriva om det ibland faktiskt. Skapar lite härlig press på en själv också! Jag vet iallafall att jag har behov att tjata om det då och då... så jag lovar att jag ska lyssna på din vikterier! När jag startade (för 11 kilo sen) gjorde jag också tre listor: över plagg som nästan passar bra, plagg där några kilo behövde bort och plagg där många kilo behövde bort! Himla bra motivering att titta på...dessutom har jag satt flera mindre viktmål och gett mig själv en belöning vid varje uppnått mål. Är nu ca. 1,5 kg från nästa mål och världens belöning ligger redan och väntar på mig, men får inte tas i bruk...Inget är så bra som lite mutor vettu!!!
    Kram och lycka till!

    SvaraRadera
  4. Jag tycker du ska slänga in ett inlägg i veckan och berätta vad du gjort eller inte gjort. Skapar lite press på dig också ;-) vi andra kan också skriva kommentsrer och berätta vad vi gjort eller inte gjort. Har man inte gjort något måste man ha en bra ursäkt. Kan bli kul ;-) Känns som vi alla skulle vilja gå ner några kilon. Kram!

    SvaraRadera
  5. Tycker absolut du ska skriva om din väg mot målet. Mutor som Nena skriver är superbra och motiverande:)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Jätte bra att du varvar med viktinlägg. Jag har själv börjat sakta med säkert att gå ner i vikt, hur jobbigt som helst men det ska bara gå. Vägrar att dras med övervikt. Nästa sommar kanske man är färdig, puhh:-(
    Snygg tato du skaffat dig häromdagen, din egna fina mollyduva:-)

    Kram

    SvaraRadera
  7. Vilken söt kisse:) Jag tror att du kommer att gå ner i vikt bara du äter mer regelbundet. Och när det gäller pulver och sånt, tycker du det är otäckt så köp bars i stället. Funkar skitbra att byta ut måltider med, kan du ha med i handväskan dessutom. Naturdiets är jättegoda, apotekets Modifast-bars likaså. Det kommer att gå skitbra bara du ger dig fan på det! Hakar på jag med, känner mig som Barbamamma x 2 just nu:(
    Plingar i morgon........Kram!

    SvaraRadera
  8. Aha det är därför jag blivit fet... ;)

    Klart du ska skriva ett viktinlägg ibland. Det visar bara att vi alla är mänskliga.
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Tackar och bugar för era åsikter och era erfarenheter. Bra förslag dessutom! Både Nenas och L8´s till exempel!
    Då blir det lite vikt och sådant i lagom portioner här framöver. Ha en bra dag! Kram på er!

    SvaraRadera