Powered By Blogger

måndag 27 juni 2011

På butiksröjarstigen med vacker Mollysyster

Som ni kanske redan vet så satte jag mig på tåget ner till Malmö idag, med butiksröjning i sikte. Och det som i att testa en massa Odd Molly pre-fall 2011...




































... på AjaBaja. Där min beloved Mollysyster Lingondarling redan befann sig. Så från en till plötsligt två tossetanter som ryckte och slet i den nya kollektionen...





































... till vi var så utmattade att vi var tvungna att gå och fika på vårt favoritställe:



















Och så var det liksom med det... Näää, såklart blev det provning också! Hela 10 plagg lyckades jag kränga på mig. Och fotodokumentera. Och självklart kommer de bilderna att dimpa in här i nästa inlägg. Som blir sent ikväll eller tidigt imorgon bitti.
Allt beroende helt på hur länge vovvarna vill vara ute och sedan hur pass deras matte pallar stirra dator efter det... Så vi ses igen om ni känner för det. Kram!

15 kommentarer:

  1. Så spännande..med höstkollektionen! (hrmm, helt klart blandade känslor..)
    Superbra bild på söta Lingon!!!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Härligt! Tack för finaste paketet idag. Bilder kommer! Kram!!!!

    SvaraRadera
  3. Vad roligt det ska bli att få se bilder på plaggen på riktiga människor:) Nackdelen är väl att man blir sugen på lite av allt..
    Kram

    SvaraRadera
  4. Klart jag vill se provningar!!! Det är en höjdpunkt, för en småstadsbo som inte har möjlighet att prova själv... (utan att transportera sig långa sträckor) Det ser ut som ni haft en härlig dag!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Härlig date & härliga bilder!

    Kram

    SvaraRadera
  6. Ser ut som en bra date med Lingonet:) Ser fram emot bilder! Kram

    SvaraRadera
  7. Vad heter plaggen på 7:e bilden??
    // Viktoria

    SvaraRadera
  8. Tack för idag vännen!
    kramkram!

    SvaraRadera
  9. Såååå fina är ni! Och där gick jag som ett fån och vågade inte säga något, man var ju inte säker. Äsch!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Hade varit en härlig syn att se två "tossetanter" dra i Mollykläderna :) Fast hade jag sett det hade det nog strax varit tre "tossetanter" som ryckt och slitit för glatta livet ;)) Kram

    SvaraRadera
  11. Vilken härlig dag - ni är så söta :-)
    Kram kram

    SvaraRadera
  12. Det ser verkligen ut som at ni hade roligt! Och vilka brudar inne hos Lingon då, jag väntar med spänning på dina bilder! Jag måste måste måste bara neråt så jag kan få upplever er två underbaringar live! Hälsa så gott till Roskilde när du kommer neråt... ;-)
    Kram kram/Tina

    SvaraRadera
  13. På bild 6 är det bakers dress? Och vad mer?? Varför har inte nätbutikerna alla plagg??
    Kram Linda

    SvaraRadera
  14. Ska bli kul att se - har precis tittat på bilderna hos Lingonet (det syns verkligen att ni har kul!!). Är nyfiken på vad du tycker om storleken på den där blusen (du har en rosa/cerise på dig på ett par bilder ho L)...kommer inte ihåg vad den heter just nu. Den har jag nämligen spanat in, tänkte jag skulle variera mig lite från alla mina 327:or :-). Kram

    SvaraRadera
  15. Tack tack söta ni för kommentarer!
    Plaggen på bild 6 är Imprime l/s dress i powder till vänster och chalk till höger, och på bild 7 syns Multi anglaise ltd 34 blouse, white, en helt underbar blus, tyvärr fanns den inte i rätt storlek, de hade bara en 1:a så jag kunde inte prova den.
    Att vara någons fru: haha... vi gjorde ju inget väsen av oss heller, så lika mycket fån vi... vi får ta igen det nästa gång... :o)
    FinaTina: du är väldans välkommen när som, bara att hojta!
    Massa Kram till er allihop!

    SvaraRadera