Powered By Blogger

torsdag 2 juni 2011

Påminnelse till en förvirrad

Anledningen till att jag skriver det här är för att han 1 läser här och 2 har lite dålig koll på vissa saker. Framförallt sådant som att han fyller år idag och att han blir 29, som han tror att han har varit i ett år redan... Nu slipper han springa omkring och vara helt förvirrad längre :o). Grattis på födelsedagen mr Make!


Jag har lovat att han ska få kvittera ut sin födelsedagspresent ikväll. Vilket jag är lite nervös över eftersom det innebär att jag måste leka med tatueringsmaskin... Jag får väl försöka mota nervositeten och ladda med lite städning här hemma till dess. För belive it or not; jag mår Äntligen lite bättre! Tjohooo! Hoppas ni får en riktigt fin dag vänner. Var rädda om er själva och varandra. Kärlek & Kram!

15 kommentarer:

  1. Grattis till mr Make och skönt för dig att du känner dig bättre. Ska du tatuera din make, förstod jag rätt? Hur som, hoppas ni får en lovely dag och kväll.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Marika: japp, jag ska tatuera honom... helt galet men han har länge tjatat om att jag ska tatuera in en liten haj som jag ritar, det enda jag kan rita, och den är INTE snygg, ser ut som en 2-åring har kladdat ungefär. :o) Men men, vill han ha den så får han väl det då. ;o) Ha en fin dag du också! Kram!

    SvaraRadera
  3. Hahaha vad gulligt m hajen! Jag kommer aldrig ihåg hur gammal jag är när nån frågar och häver ur mig allt från 47 till 57 :))

    SvaraRadera
  4. Ha ha, det blir en söt haj tror jag, tatuera innan du tar drinken bara. Kul att vi fastna för samma brillor, de är riktigt schysta:-) Föresten måste bara tacka för tipset om bloggen med de katastrofala omslagen, jag skrattade så jag nästan pinkade på mig, min humör absolut. Sanna och jag garvade ikapp, hur kul som helst:-)

    Kram

    SvaraRadera
  5. Grattis till Mr Make! Vilken kul idé att tatuera honom. Sånt där är ju presenter som verkligen består. Jag lät tatuera in min mans namn som en bröllopspresent. Gick och dolde den i två dagar för det var en överraskning till bröllopsnatten :-)

    Skönt att du mår bättre och ha en jättefin dag
    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  6. Härligt att du mår bättre! Jag trodde jag var ett år yngre för några år sedan till min kära dotter som har koll på läget upplyste mig om att så inte var fallet :)) Grattis till mr Make i alla fall och hoppas han får en fin tattoo :) Kram

    SvaraRadera
  7. Grattis Ozzy! Kramar till er båda:)

    SvaraRadera
  8. Skönt att du mår bättre!
    Spännande att du ska manövrera tatueringsmaskin....
    Kram!

    SvaraRadera
  9. Mr Make hälsar och tackar för grattishälsningarna. Och jag lovar att visa bilder ikväll när mitt mästerverk är utfört. :o) Kram!

    SvaraRadera
  10. Grattis till Mr maken...:-) ska bli skoj och se vad du ska "märka honom med ;-)
    Kram vännen!

    SvaraRadera
  11. Peggy: haha... ja skoj eller tragiskt... vi får väl se hur det blir... Visar bilder ikväll. Kram!

    SvaraRadera
  12. Stort grattis till Mr Make!!! Ska bli kul att se resultatet.
    Kram

    SvaraRadera
  13. GRATTIS Mr Make från oss på andra sidan Skåne!

    Och du Josanne, du kommer absolut att göra det lika bra som han du inte känner ;)

    Hoppas ni får en härlig fölsedagskväll!

    SvaraRadera
  14. Grattishälsning till mr Make från mig. Kram!

    SvaraRadera
  15. Mr Make bugar och tackar för alla grattishälsningar! Kram på er!

    SvaraRadera