Powered By Blogger

onsdag 15 juni 2011

Varför ska det vara så förbenat klurigt

Trots att det har snurrat fett i min skalle i ett helt koppel av dagar nu så har jag fortfarande inte lyckats plita ihop någon belönings- slash pepp-lista som jag skrev om här. Jag fattar egentligen inte varför det ska vara så förbenat klurigt...


... det finns ju en hel massa jag vill ha. Men det är väl det här med att det ska vara väl värt mödan av snudd på konstant hunger, alltså något speciellt som jag kanske inte unnar mig annars. Och ändå inte för jäkla dyrt... en knepig kombination har jag kommit på. Så därför; japp, jag tråkar mig i gammal sann frågeledaranda och slänger ut följande spörsmål till er; är det någon som har tips på belöningar att unna sig efter vart tredje tappat kilo? I så fall tackar jag och niger det finaste jag kan. Ha en bra kväll. Var rädda om er. Peace and Love!

8 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Längesedan känns det som..varit mycket nu!
    Läser hur du tagit kamp mot kilona..belöning kan väl vara att Mr Make lagar till din önskemåltid! Plus en liten liten gåva som han romantiskt övelämnar..hihi vad jag fick till det då!
    Vill dock gärna påminna dig om att det är alltid en fördel att ha några kilo x-tra.. Rätt som det är hamnar man i en sitation o kilona rasar iväg av sig själv, vare sig man vill eller inte.. Är man smal innan har man ju inte så mycket att ta av menar jag..
    Var rädd om dig!
    KRAMAR

    SvaraRadera
  2. Belöning? Nja, choklad?
    Förlåt jag kunde bara inte låta bli. =)
    Jag är inte rätt person i bantningfrågan som du vet.

    SvaraRadera
  3. Min lista bestod i dyrare steg för steg och såg ut ungefär så här:
    Steg 1: Ny parfym alt. mumsig huvårdsprodukt (tänk 3-600 kr)

    Steg 2: Ny behå, min favorit är Calvin Klein och det är nice med en ny och fräsh som kanske också passar bättre nu... :)

    Steg 3: Nya jeans! Valfritt märke/modell och pris. Jeans är mitt universalplagg och nya välsittande till den 'nygamla' vikten kommer bli den ultimata moroten för mig!

    Jag vet inte riktigt vilken prisklass du tänker dig men så här ser min lista ut (kan ju i förbifarten nämna att jag inte kommit längre än till steg 1.) Står på en envis viktplatå där det inte verkar spela ngn roll vad jag äter för vågen står envist på samma siffror morgon efter morgon. Men jag ger inte upp förrän jag är minus mina 6.5 kilo.
    Kämpa på vännen, du är inte ensam!
    Stor Kram!

    SvaraRadera
  4. Kämpa på, jag har en vilopaus som jag kallar det just nu.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag tycker helt enkelt att du ska skjuta över belönings-grejen på Mr Josanne. Låt HONOM belöna dig vid varje delmål;) Bra lösning va?! Kram stumpan!

    SvaraRadera
  6. Välj resmål som belöning. Tågresa samt hotellnatt.
    Tex helg i Stockholm :)

    SvaraRadera
  7. Tackar och niger fint för era kommentarer och blandade tips. Kommer att ha med en del i min pepplista... :o) Love you! Kram!

    SvaraRadera
  8. Bästa belöningen till ALLT är alltid pizza!!!! Och öl!!!!

    SvaraRadera