Powered By Blogger

tisdag 28 juni 2011

Och den som fick följa med hem är...

Superkul att läsa era gissningar på vilket plagg från pre-fall som fick följa med mig hem, tackar och bugar för det! Och såklart extra roligt att flera av er gissade rätt, för den som fick äran att utvandra från AjaBaja i mitt sällskap är:

Haystack blouse, dark pink

Det var kärlek vid första ögonkastet där. Jag skulle inte haft det minsta lilla emot att även norpa med mig Rosanellan hem men ekonomin satte stopp för det. Den ramlade däremot direkt in på min önskelista, fast då den svarta eller den vita, eller möjligen den i dark pink, om den nu har gått i produktion... är det någon som vet eller som har sett den färgsättningen någonstans?

Haystack tunic som jag hade som en tippad förhandsfavorit föll däremot ganska ordentligt. Det kan ha lite att göra med att jag lackade på storleksdilemmat men även för att den inte var riktigt lika fin som jag hade hoppats. För övrig så känner jag inga måste ha alls till några av de andra plaggen. Saker kan ändras, det är ett välkänt fenomen, men så länge de inte gör det så är jag glad och skitnöjd med det jag redan har i Mollyroben, min nya rosa darling och min förbokade:

Multi anglaise ltd tunic, white

Som tyvärr inte fanns att skåda på AjaBaja, inte heller på Iisa eller Factory dit vi också kikade in (ingen av de butikerna hade något pre-fall alls ännu), just för att vi så gärna ville få en skymt av änglatunikan. Däremot fanns blusen på AjaBaja, bara en 1:a så någon provning av den var det inte tal om men det räckte att se den för att bli galet kär i tyget, visserligen lite tunnare än vad jag hade trott men brodyren, och spetsinfällningarna, helt fucking fantastico...

Nix, nu håller det inte att sitta här och häcka längre, har en lista med att göra saker idag som sträcker sig ett par kvarter bort så dags att börja beta av på den istället. Men vi ses senare igen om ni har tid och lust. Var rädda om er! Kram!

4 kommentarer:

  1. Bra köp! Den och Rosanella var de absolut snyggaste på dig. Nu överväger jag att klicka en sådan här rosa jag också. Haha! Kram från Lia!

    SvaraRadera
  2. Himla bra provning! Nu blev jag faktist lite sugen på hö-stacken......
    Har det kommit nåt i posten än? Kram gumman!

    SvaraRadera
  3. Så roligt få se era provningar!! Förstår ni har skoj ihop..fnissar gott åt en del bilder!
    Blusen du köpte var ju klockren på dig! Superfin verkligen. Jag avvaktar lite tror jag..
    Virrpannan här o "kärringen mot strömmen" håller sig inomhus i sommarhettan! Målar för fullt, ja det vill säga i "mitt tempo"..fniss. Nöjd iallafall med min insats!
    Antar du håller på o packar för festivalturen..
    KRAM KRAM

    SvaraRadera
  4. Fan vad jag är seg på att svara nu förtiden... sorry.. Kram på er!

    SvaraRadera