Powered By Blogger

söndag 26 juni 2011

Prackar på er min dagens städoutfit

Jag skulle kunna kasta ut en detaljerade städrapport här nu, eftersom det är vad min dag har bestått av tills törsta del, men eftersom jag inte tror att ni är så där överdrivet intresserade av en sådan så låter jag bli.
Och nöjer mig istället med att enbart pracka på er min enkla städoutfit of today:



















Japp, det är värsta megafläkten som tornar upp sig på golvet i bakgrunden. Ett nödvändigt grepp för att undgå att svimma av värmeslag i den här stekheta lyan där det inte går att vädra ordentligt eftersom det bara finns fönster åt ett håll.

Nä men shit vad trist jag känner mig, jag har ju egentligen inte ett vettigt ord att komma med... Jag fortsätter nog mitt städrace istället... därmed inte sagt att jag inte kommer tillbaka med något mer lika menlöst inlägg senare ikväll...

Hoppas ni har en bra kväll därute. Var rädda om er själva och varandra. Kram!

7 kommentarer:

  1. Du är snygg när du städar, det är säkert!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Himlans fin städoutfit! Förstår att ni har varmt i lägenheten.....
    Jag har i alla fall en källare att gå ner och frysa lite i mellan varven. Kram gumman!

    SvaraRadera
  3. Åh, jag hade tänkt att buda på den på T men det blev inget..du är jättesnygg i den! Längtar tills i morgon. :-)
    kram!

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Snygg liten städtrasa du har. Anar att det är min gamla klänning som Linda säljer. Den är underbar men som liten kort, rund tant så var den för lång och bara hängde dår inne i den mörka garderoben utan att användas. Skoj att den nu får ett äventyrligare liv än i min garderob och skoj att den fick åka på besök uppåt skogarna först. Om det nu är så.

    Kram från Eva

    SvaraRadera
  5. Tackar för kommentarer. Och komiskt Eva att det är din som flyttar hit, jag sålde ju den här i bloggen om jag inte minns fel, och ångrade lite att jag inte slog till innan den blev såld då... så kan det går.
    Ha en fin dag på er och mucho Kram!

    SvaraRadera
  6. Snyggaste städstassen jag sett på länge :)) Kram

    SvaraRadera
  7. Odd me: tack tack, jag har för mig att jag vet en till som haft liknande städstass, eller hur?... Lika bra att vara snygg när man ska ha tråkigt ju... ;o) Kram!

    SvaraRadera