Powered By Blogger

måndag 6 juni 2011

Aldrig utgett sig för att vara någonslags jävla Björne

Så var det dags igen, med ett puckat Anonymt uttalande i mitt kommentarsfält. Den här gången kan jag inte låta bli att lägga ut det här och besvara det eftersom jag tycker att det är något av det mest puckade jag någonsin har läst!

Jag la in en bild här till min lovely plastsyrra Linda på hennes födelsedag. En bild från en von Benzo-konsert som jag råkade befinna mig på just då. Det av anledningen att hon gillar dem och jag saknade henne där. Och nu har det då droppat in den här käcka lilla uppmaningen till det inlägget:

”Jag förstår inte hur du kan ha mage att lägga in bilder på Jay Smith här. Han knarkar och är ingen förebild för våra barn och därför borde han inte få synas alls. Du borde skämmas och ta bort bilden genast!!!”  

Det här är väl för helvete ingen jävla barnblogg. Och även om det skulle vara det så har väl mr Smith aldrig utgett sig för att vara någonslags jävla Björne, med mission att uppfostra varenda unge i det här landet.

Bara för att man har en dator och möjlighet att slänga ur sig grejer anonymt så kan man väl för fan använda hjärnan samtidigt. Jag tycker att du ska ägna din tid åt att vara en bra förebild för dina barn, för det är du ta mig fan inte när du sitter och skriver anonym dynga. Och tro det eller ej, men det ingår liksom i föräldraskapet att själv vägleda sina barn om rätt och fel när man skaffat dem...

Fast först kan du ju lägga ett par minuter åt att läsa en grymt bra ledare av Malin Siwe på Expressen, som du hittar om du klarar av att klicka här. Och bara för att visa att jag skriver under på den till tusen procent så kommer här lite fler Iphone-sunkiga bilder från von Benzo i Grytan, Helsingborg, lördagen den 4 juni. Och det utan att skämmas det allra minsta, mer än för bildkvaliteten i så fall...



















13 kommentarer:

  1. Tack för detta inlägg!! Jag håller helt och hållet med dig!! Var själv i Grytan, makalös konsert!! Jag har även barn själv och det är min uppgift att ge dem värderingar och uppfostra dem, ingen annan!! De var förresten också med i Grytan och har definitivt inte tagit någon skada :)
    Jag läste också Malin Siwes ledare när den kom ut och hon har så rätt i allt hon skrev!
    Tack för bilderna! Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej Josanne!

    Att vara anonym och ta sig rätten att moralisera över andra är högst oetiskt, att sedan utnyttja barn och ungdommar för sina egna syften, vilket här verkar vara att klämma dit dig bl.a, är ännu mer orätt.
    Människor som har avtjänat ett straff har faktiskt gjort det, de är fria.
    Idag krävs det en sorts, ska vi kalla det "renhet" av oss alla, det får inte finnas minsta lilla felsteg i livet eller i det förflutna för då kan det stå dig dyrt. Det krävs en perfektionism som är riktigt otäck.
    Barn ska vara skyddade för livet i någon sorts glaskupa, hur ska det gå längre fram om de inte får möta livet? Vilket ju inte innebär att de ska frotteras med allt och alla redan tidigt. Men här kommer ju ett vettigt vuxenansvar in.
    Gillar mycket av det Malin Siwe skriver för övrigt även om jag inte alltid håller med henne.
    Hon har en sorts rak barskhet som får proportionerna i debatter på rätt nivå.

    Kramar från Eva Solid
    som fortfarande bara kan kommentera som anonym.

    SvaraRadera
  3. Anonym/Jaha! På´t igen då! Så här är det; Var och en ansvarar för att uppfostra sina barn vad som är rätt och fel. Jag tok-gillar Herr Smith för hans musikaliska kvalitéer. Jag blev jätte-glad för att Josanne tänkte på mig där och lade ut den där bilden. Min 12-åriga dotter tok-gillar också honom och Von Benzo, för musikens skull. Det gör mig inte ett skit. Skulle ovan nämde Mr Smith holka på offentligt på scen däremot skulle jag bli störd. Hur många tidningar och TV-kanaler sitter du och mailar till varje dag? Varje gång en kändis visas som har ett solkigt förflutet visas antar jag att du protesterar. Nån har kört ratt-full, nån har misshandlat frugan, nån har varit otrogen. Har du låtit dina barn tittat på barn-program med Ola Lindholm som program-ledare? Du måste ju ha fulla häcken med den missionen. Eller är det kanske så att den här anonyma personen kanske vill nita åt Josanne lite? Bara undrar.........
    (Psst! Får väl tacka dig lite också, nu fick vi ju se ännu fler bilder på Jay;)

    SvaraRadera
  4. Ja du det mesta som bör sägas har sagts av Eva och Linda (och Malin Siwe) förutom att jag önskar att Anonym fick se vad Jay gjort för min dotter.
    För det ska han ha ett stort TACK och en kyss i pannan!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Vill bara hålla med ovan talare och denna "anonym" är nog bara en liten avundsjuk liten, liten människa.
    Tack för att man fick se fler fina bilder på denna fantastiska man och jag tänker efter att ha sett dit inlägg stolt tapetsera min FB idag med egna bilder på honom och Sveriges bästa band Von Benzo!
    Ser fram emot nästa spelning i Arvika och både jag (tant, Stockholmare och småbarnsmor)och min dotter tackar Helsingborg för Jay och Von Benzo!
    Jag är så trött på drogsnacket - är glad att det äntligen går bra för honom, vi är många som gör det och det borde fler vara!

    Beröm till dig oxå för snygg och rolig blogg!

    // Lotta - Stockholmsmorsa

    SvaraRadera
  6. Nähä? ÄR du inte Björnes Magasin - trodde jag minsann ;)

    Mäh kom igen.. det måste vara en liten människa som inte har bättre för sig än att reta upp sig på dig. Kanske googlar personen på Jay S för att attackera alla platser han syns?

    PUSS bästa Josanne! (och TACK - jag skall på allvar klura på förslaget - vore förbaskat skoj!)

    SvaraRadera
  7. Väldigt bra skrivet inlägg. Håller med dig till 100%

    Det är föräldrarnas uppgift att ge barnen trygghet och visa dem vägen. (OCH att lära dem att inte döma andra.) Det ansvaret har man ingen rätt att lägga på någon annan.

    Stor eloge till Jay för gårdagens fantastiska konsert och för att han är en enormt begåvad artist
    Karin

    SvaraRadera
  8. Määh, vilken kommentar. Nu är jag ingen förespråkare av droger, men att inte få lägga ut bild på Jay? Han ska inte få synas alls? Jag blir otroligt nyfiken på vad det är för präktig moraltant som skriver sånt skit? Jag kan inte se att mina barn skulle ta skada/bli drogberoende av att kolla/lyssna på Jay, då skulle jag varit både alkoholist/drogberoende med tanke på vad mina "hjältar" pysslat med.
    Nu blev det rörigt igen, det blir det alltid när jag blir upprörd:)
    Kram på dig! Mer Jay åt folket!

    SvaraRadera
  9. Grrr fegt att skriva under anonym =( You Go Girl! Fortsätt vara den Du är!!! Kram!

    SvaraRadera
  10. Tackar och bugar det djupaste jag kan för era kommentarer!!! Välformulerade så att jag skäms över mitt dåligt i-ilskan-skrivna inlägg...
    Nä man ska väl inte hetsa upp sig över anonyma fegkrakar egentligen men eftersom jag är så förbannat trött på dumheter och att det här landet mer och mer tycks gå mot något slags överlöjligt moralsamhälle så var jag tvungen att reagera... Eller som Eva Solid så klockrent skriver:
    ”Idag krävs det en sorts, ska vi kalla det "renhet" av oss alla, det får inte finnas minsta lilla felsteg i livet eller i det förflutna för då kan det stå dig dyrt. Det krävs en perfektionism som är riktigt otäck.”
    Sedan att jag har fått en hel del påhopp är kanske personligt riktat, kanske välbefogat, kanske inte, men jag försöker att slå det ifrån mig eftersom jag inte orkar ta på mig mer skit just nu. Det har funnits tillfällen då jag bara har velat stänga ner bloggen för gott men fan heller om idiotiska anonyma ska få det nöjet. Låt inte de djävlarna ta dig... Massa Kramar till er!

    SvaraRadera
  11. Skrev en ganska lång kommentar och vet inte om den råkade gå iväg anonymt eller om det blev nåt fel... Men försöker sammanfatta det lite kortare nu.

    1. Tycker att din blogg är jätte bra, och gillar att du är som du är. Står för dina åsikter osv...

    2. Ingen är perfekt, den perfekta människan finns inte och tycker att de här moralkärringar/gubbar som skriver anonymt kan vända spegeln mot sig själva o se vad de har för lik i garderoben innan de dömer andra.

    3. Barn/ungdomar börjar inte använda droger för att deras idol gör det, utan om de får problem med sånt är det av andra anledningar. Och oftast kommer de anledningarna hemifrån, skolan eller kompiskretsen och inte från artister. Så förädrar/skola, ta ert ansvar och ge barnen rätt uppfostran och värderingar, och sluta skyll ifrån er ansvaret på artister.

    4. Det är jävligt fegt att man skriver anonymt och inte vågar stå för sina åsikter.

    5. Var också i Grytan i lördags och såg Sveriges grymmaste band, och jävlar vilken spelning det var. Skit bra! och helt klart värt resan ner från Sthlm!

    /Johanna

    SvaraRadera
  12. Johanna: tack snälla för dina åsikter. Den första blev jag glad för! De andra håller jag med dig till tusen procent i! Men åkte du hit bara för att se von Benzo? Coolt i så fall, och det säger en hel del om hur grymma de är. Kram!!!

    SvaraRadera
  13. Yes, jag åkte ner bara för att se Von Benzo på hemmaplan :)Grymt bäst :)
    Kram!

    SvaraRadera