Powered By Blogger

söndag 12 juni 2011

Fem minuter – tio bilder, detaljer hemma hos mig

Trött men kunde inte sova. Rastlös men kände inte för något bastantare projekt a la städning eller så. Då får jag den ”briljanta” idén. Att utmana mig själv med ett litet fotoprojekt. Jag gav mig själv fem minuter, att knäppa tio bilder på detaljer i mitt hem. Satte alarmet på mobilen, som jag även tog bilderna med och satte igång. Fem minuter är nada.
Och resultatet blev därefter, så jag kan nog glömma Scanpix Stora Fotopris... Men det var ändå rätt kul. Ni kanske inte tycker detsamma... men här har ni i alla fall bilderna från denna morgons tyngsta, och hitintills nästan enda aktivitet:






































































4 kommentarer:

  1. Det var verkligen inte dåligt på 5 minuter. Vet inte var jag skulle börja ens så 5 minuter skulle nog försvinna i ett nafs!!!! jättehäftiga bilder ju!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Nena: ja 5 minuter gick verkligen i ett nafs. Tur jag for runt som en dåre i maratonfart och bara knäppte på nästan allt jag såg... :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Cooolt! Härliga detaljer säger jag. Tänker dock inte ta upp det projektet idag då jag strax befinner mig på jobbet och nä där finns inte så mycket kul.

    Ha en bra söndag och skönt att gräsishelgen snart är över, eller hur?
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Helen: säg inte det, jag tror säkert att du hade kunnat ta hur mycket roliga bilder som helst på jobbet. Japp, ska bli skönt att han kommer hem, men samtidigt har tiden ändå gått lite för fort... ja jag är helknäpp, jag vet... ;o) Ha en bra dag på jobbet. Kram!

    SvaraRadera