Powered By Blogger

torsdag 16 juni 2011

Dagens – med ny frilla a la karott

Fick för mig att jag skulle ta dagensbilder när jag var ute och snurrade på stan nu ikväll. I regnet. Men det var väldigt vad lite speglar som står till ens förfogande ute i offentligheten. Typiskt rikskass egentligen, att det inte tänks mer på oss bloggare... ;o) Jag hittade en; för liten.
Hittade en annan; då blev det oskarpt, men det får bli de bilderna här och nu i alla fall eftersom det är mysdräkten som har ersatt Mollystassen för ikväll:



















Japp, jag har fixat skatboet nu ikväll. Jag har kapat av det a la karottfrilla... Näää, det har jag inte, även om det ser ut så på bilden... Tvärtom så har jag fått isatt extensions, och det till en frisyr i stil med coolaste donnan Vivvi. Tyvärr blev jag inte lika snygg som henne på kuppen... Attans liksom... :o)
Utan tvärtom igen, för löshåret är blont, därav den oklädsamma fuluppsatta varianten på bilden. Men jag har samma röda färg som lyser på resten av skallen i beredskap i en kartong. Så först när det är färgat och klart så får ni se hur det blev. Okej? Peace and love, over and out för idag! God natt & Sov gott!

5 kommentarer:

  1. Väntar med spänning på resultatet :) som säkert blir kanonsnyggt! Kram o Godnatt!

    SvaraRadera
  2. Oj vad spännande! Blir kul att se :-)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag väntar i spänning jag med.
    KRam

    SvaraRadera
  4. Orkade aldrig färga igårkväll så det får bli nu på förmiddagen, annars kan jag inte gå ut för det ser helt galet ut med blont i det röda, visar så fort det är fixat. Supernyfiken själv hur det blir... ;o) Kramkram!

    SvaraRadera