Powered By Blogger

söndag 19 juni 2011

Dagens – leker koppleriservice med favoritungdomarna

Trots att vi spenderade ett gäng timmar på en båt så sent som igår, så klev vi ombord på samma exakt fartyg idag. Igen! Snacka om att inte klara av att variera sin fritid liksom.
Fast tantens Mollystass är i alla fall inte rakt av densamma som igår i alla fall:



















Och! Vi hade ett lite annorlunda mission med vårt flängande över sundet idag. Nämligen att sammanföra våra absoluta favoritungdomar. Min coola brorson Sebastian, 21 och makens snygga lillasyster Ella, 20. Vi kände oss som värsta fula gamlingarna som lekte koppleriservice. Fast att vi egentligen inte gjorde det. Vi ville bara träffa båda eftersom det är så sällan vi ser dem och varför då inte slå två flugor på smällen liksom.
Fast! Visst är de väl ändå rätt så jäkla söta tillsammans eller vad säger ni?



















Nu ska jag ut med hundarna en sväng. Sedan kommer jag att dra vinnarna i min lilla utlottning av hängdekorationer, som ni hittar om ni klickar på bilden överst i högerspalten. Den stänger klockan 20.00 så ännu återstår en halvtimme att hoppa in och dra en lott om ni ännu inte har gjort det. Återkommer med vinnarna lite senare ikväll. Kram till dess! Hoppas ni har det bra därute!.

6 kommentarer:

  1. Mmmm äktenskapstycke säger jag ;)
    Äsch båt kan man åka ofta.

    SvaraRadera
  2. Helen: haha... fast inte så ofta som vi gör, känner nästan att det får vara bra för ett tag nu... :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej! Undrar bara var du köpt dina snygga beige stövlar?
    Mvh Anna D

    SvaraRadera
  4. Tack för en super mysig eftermiddag! :)

    SvaraRadera
  5. Anna: det är Primeboots och jag har köpt dem på Miss Greta: http://www.missgreta.se/produkter.asp?sokMarke=true&marke=58
    de jag köpte där ser inte ut att finnas kvar, men ett par liknande med dragkedja på sidan (jag hardragkedja bak) Det bästa är att de har rea just nu. :o) Fast nu kom jag på att de finna på Tintin style också och där finns de jag har och de har också rea: http://www.tintinstyle.se/system/search/search.asp?m=135
    Håller tummarna att de finns i din storlek. Kram!

    Ella: tack själv, det var kanonmysigt. Vi måste ses snart igen. Kram!

    SvaraRadera