Powered By Blogger

tisdag 21 juni 2011

Dagens – knaskombo på grund av platsbrist

Så var det dags igen. Med en garderobsrensning. Alltid lika ångestframkallande och velerijobbigt. Men ytterst välbehövligt eftersom jag numera, och lite småpinsamt nog, även får ha kläder hängandes utanpå garderoben eftersom de inte får plats i den... Och det där ångestvelandet var vad som fick mig att slänga ihop dagens rätt knasiga kombo, främst färgmässigt känns det som...



















... för ska Livealotblusen få stanna eller flytta, det är den kluriga frågan... som jag ställer mig till en hel hop av plagg just nu. Ett I-landsproblem av dignitet vill jag lova... ;o) Har bestämt mig för att lägga ut ett till salu-inlägg här innan veckan är slut i alla fall, behöver lite press på mig, för annars halkar jag lätt in på helt andra saker för att liksom slippa... Någon som känner igen sig? Kram på er!

9 kommentarer:

  1. OM jag känner igen mig! Bah.. jag lyckas så duktigt ibland att få ut plagg till salu men sån när de outas sådär så växer kärleken igen och just nu hoppas jag på att ingen vill ha min vackra sidenklänning till mitt pangpris jag lagt ut den för. ÅGREN är bara förnamnet - men det GÅR inte att överfylla garderoberna.. eller?

    KRAM snyggo! (skönt du lyckades klicka hem en vit igen.. jag körde runt ett varv o letade men då hann du klicka före jag kom hit!)

    SvaraRadera
  2. En till som känner igen sig...Lägg nu inte ut en massa snyggt som jag får ha-begär av...Okej? :-)

    Måste också rensa. Men tror att det blir ett inlägg i början av nästa vecka- hinner inte före midsommar och då ska det ju firas traditionsenligt--åtminstone ett måste för maken...jag kan glatt strunta i både sill och annat ...och inte måste jag ut till sommarstuga eller skärgård. Trivs bäst hemma på midsommar egentligen och ta en sväng till närmsta stång med barnen och en fikakorg. Lite mer kravlöst och ja- trevligare eg...Men maken får spatt på detta och vill ha allt...tycker jag är asocial och bunker-lik...hmpf!! Så jag böjer mig i år...Sätter på mig fejk-smilet och så kör vi då...

    Fy av mig att låtsas eller hur...men han vet att jag inte riktigt trivs dit vi ska så då får det bli så.

    I´m nothing but human.

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej Josanne!

    Här ska minsann köras till tippen idag har jag bestämt mig för och en sväng till återvinningen. Jag känner just nu en lust att häva ut varenda liten pinal och bara bära in det som vi vekligen vill ha, det är inte helt enkelt att få ihop två hem till ett men först får allt annat rensas så blir det nog bra med min mollysamling sedan. Var sak har ju sin tid.
    Jag tycker nog att du fick till det idag och man kan ju lägga ut till salu och får man det man vill ha för plaggen så är det ju bra och annars är det väl meningen att de ska vara kvar.
    Nä du, nu ska jag inte svamla mer nu är det tippen nästa.

    Kramar från Eva
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  4. =) inte var det väl så konstig kombo =)

    ....har du möjligen en poplin vit 3 eller en till så´dan jag köpte den röda?

    KRAM!!! /Sanna

    SvaraRadera
  5. Känner igen mig alltför väl! Men nu har jag gjort ett ryck :-) Dock utan större lycka den här gången än.

    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Skitfräck kombo! Och garderoberna ska vi inte tala om! Får inte tummen ur att göra en ordentlig rensning bara..Kram

    SvaraRadera
  7. Hamster är mitt andra namn :-( Önskar att jag vore duktigare men... No.
    Håller mig nog härifrån när du lägger ut, annars vill jag väl ha alltihop :-)
    Kram

    SvaraRadera
  8. Sitter också och fnular på lite till-salu plagg. Det är fanimej inte lätt! Kram på dig!

    SvaraRadera
  9. Tack lovely ni för kommentarer, sorry att jag slappat till och glömt att svara och nu hinner jag inte göra det på ett vettigt sätt... :o( Får ta igen det en annan gång. KRAM!

    SvaraRadera