Powered By Blogger

lördag 18 juni 2011

Frill och Full – inte jag men mina nykomlingar

Mina nya solbrillor blev lite skymtade på gårdagens stassbild. Men med tre Mollypaket som anlände igår är det två kvar att visa. Så då gör jag det här nu:




















Frill tank, rose
, heter den så egentligen? Ninjades på Tradera i veckan. Jag har den i svart och eftersom den har blivit en trogen anhängare i min hemmamysdress så var det inte mer än rätt att den skulle få en avbytare. Någon som vet om den finns i fler färger än de två jag har nu? För jag hade lätt kunnat tänka mig en trio av dessa lovely linnen...

Full emb smock, royal har figurerat på min måste-hitta-lista hur länge som helst. Så när finaste Odd me plötsligt hade den till salu i sin blogg för några dagar sedan så kastade jag mig över den likt en svulten gam. Jag älskar färgen, det måste vara den snyggaste i Odd Mollys historia, men modellen är jag lite mer tveksam till vad gäller klädsamhet på mig... Tar den som dagens idag så jag kan känna in läget lite bättre...

Om det nu är någon som sitter och minns att jag för en vecka sedan hojtade om att det minsann inte skulle komma in en enda Molly till i det här huset förrän min vikt befann sig på en betydligt lägre nivå, så glöm det inlägget.... Jag ljög. Tydligen... :o)
Nu väntar dejt med Mollysyster plus makar så dags att rusa. See you! Kärlek!

10 kommentarer:

  1. Den är så fin!!! Ta tid och tänk efter. Du har ju den andra också och blir den använd och denna hängandes kanske lika bra att skocka vidare...

    Kram!! Sanna inte helt opartisk :-)

    SvaraRadera
  2. Frillen finns inte i några fler färger tyvärr...Smocken i royal är ju döläcker, helt rätt färg till dig:) Ha en lovely lördag!! Kram

    SvaraRadera
  3. Åhh vad fin du är i båda två!! Önskar att jag kunde ha den men den funkade inte på mig :/ Färgen och mönstret är verkligen döläckert. Får hoppas att jag hittar en taradiddel i den färgställningen någon gång :) Kram

    SvaraRadera
  4. Hej Josanne!

    Men din vikt är ju på en betydligt lägre nivå, tänk på att allt är ju relativt och tantlogiken ska inte heller glömmas bort.
    Du klär för övrigt i båda.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  5. Fina plagg du hittat. Passar dig perfekt! Kram!

    SvaraRadera
  6. I am completely jealous of your royal smock dress.
    This is the dress that I dream about. Enjoy!!!
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  7. Den smocken är på tre-i-topp listan hos mig. jag äääälskar den. Tycker den sitter jättefint på dig också. taradiddlar i all ära, men den här är ju så superbekväm på också!!!!

    Sen har du ju fel upplägg på det här med viktminskningar och mollysar. så här gör jag. Det får visst flytta hem mollysar till mig under pågående viktminskning, men sen har jag köpt på mig några riktiga superbelöningar som redan finns här hemma hos mig, medvetet lite små i storleken och riktiga önskeplagg. Och de får jag minsann inte ens ta i förrän jag uppnått vissa bestämda viktmål. Så nu ligger de och frestar mig varje dag, men se men inte röra....Elakt va???
    kram

    SvaraRadera
  8. Super köp båda två så shoppa på du. :) Springer man på ett önskeplagg så är det väl självklart att man ska slå till annars ångrar man sig big time tror jag....
    Kram

    SvaraRadera
  9. Ahh intressant, så du säger att Full emb smock sitter som en smäck.
    Jag har haft många betänkligheter mot den modellen och undrat om det har varit lite av ett 'hus' varning, så schysst att du gillar den.

    Ha en superduperhelg
    /Carina

    SvaraRadera
  10. Naimiez: haha... sorry men det får stanna, men jag hjälper dig att hålla span efter en till dig också. :o) Kram!

    Linda: synd, fast bra för då slipper jag att jaga den mer och slipper den kostnaden. :o) Kram!

    Odd me: jag hjälper dig att hålla span efter en Taradiddle, samma tyg men snäppet finare modell än smocken om jag ska vara ärlig. Kram!

    Eva: haha... bra att du påminde mig om tantlogiken, den hade nästan trillat ur skallen... dumt för den är ju oslagbar i alla lägen... ;o) Kram!

    L8: thanx darling! Kram!

    Karen: hope you find it too some day soon! Kram!

    Nena: ja den här är mer vardagsfin, som man vågar använda. Jag kan vara lite restriktiv med Taradiddlen för att den är så fin, dumt egentligen för bättre att använda egentligen ju... :o) Jag tycker att ditt gå ner i vikt drag låter alldeles ypperligt! Tror det hade funkat bättre på mig än att vänta och köpa. För nu kan du ju gå och titta på dem och snacka om bra pepp. Ska klura om jag kör samma stil. Tack för tipset! Kram!

    Jeanette: så rätt du har smarta kvinna... önskeplagg kan man ju inte motstå och då ska man inte göra det heller tycker jag... :o) Kram!

    CLE: ja man får gå ner i storlek för att slippa tältvarningen. Det här är en 1:a, hade en 2:a hemma en gång men snacka om flax i överflöd runt kroppen då, inte fint! Alls! Kram!

    SvaraRadera