Powered By Blogger

torsdag 9 juni 2011

Dagens – premiär utan midja på väg ut i ösregnet

Kastar in en dagens innan jag ska ut i ösregnet. Igen. Känns inte helt bekvämt att knata runt på stan just nu men har man lovat så har man... Vovvenadstassen hänger på tork och dagens andra outfit fick bli en premiär. Rakt av på grund av dåligt samvete. Idioti att köpa kläder som sedan aldrig får luftas. Så att jag känner mig som en heffaklump i den försöker jag förtränga...



















Jag har älskat alla mina Odd Molly wrapar kopiöst, men sedan vikten sköt i höjden så är det just dessa plagg som jag känner mig som fetast i... Hallå, var blev min midja av liksom, och vem tryckte fast degklumpen på mitten så att jag ser helt fyrkantig ut i profil? Har ni något sådant plagg, som ni känner er lite extra tjocka i? Dags att rusa. Hoppas ni har en bra dag. See you sen! Kram!

8 kommentarer:

  1. Tjena Tjabba på dig!
    Alldeles korrekt uppfattat - skönt att det är någon vettig person som äntligen uppfattat just detta fenomen.
    Har man en å annan valk för mycket så är wraparna INTE det mest ultimata plagget.

    Men det ska nog vara du för att fölk ska fatta ;)

    Kram
    /Carina

    SvaraRadera
  2. Jag har alltid haft lite svårt för omlottgrejer - även när jag var ung och smal som en sticka. Känner mig lite otrygg i sånt som kan dela på sig =)

    Finns nog flera plagg jag känner mig som kolossen i...

    SvaraRadera
  3. Känner mig urfet i sånt som är avskuret precis där jag är som bredast över rumpan... Och ändå köper jag sånt! Hur dum får man va...

    Wrapen är i alla fall jättefin, hade jag passat i wrap hade jag slagit till direkt! Men här saknas utrustningen lite högre upp, så jag ser ut som vandrande tält i wrapar.

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Tycker du är fiiiin!!!!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Åh, här kommer kärring tvärtom & tycker att den wrapen är ULTIMAT vid tjockisläge haha. Men jag snärtar inte åt den, utan låter det vara en glipa på ca 1 dm. Sen har jag en minigown under ! Tycker att det döljer fettringarna kalasbra ;-)
    Men du.... domdär drickorna... Isch.... jag rekomenderar smoothies.... 20 kr i liten tetra. Friggs, naturdiet.... Godaste tycker jag är Nutrilett Hunger Control med Nordic berries.Drick långsamt som fan... annars kan du få värsta knipet i magen. Så jag kör på sånt... å bara kött & grönsaker just nu... Utesluter pasta, potatis & ris... Ja, jag ser dock ut som en julgris ändå, men man måste ju börja iallfall :-)
    Goaste kramen å lycka till med banteriet :-)

    SvaraRadera
  6. Tycker också du är fin!! Den egna känslan kan man dock aldrig ta ifrån en..har såklart kläder som vissa dagar jag nästan gråter över hur jag ser ut i! Fast det är sällan någon annan som ser..visst är det konstigt!? Sedan skall du komma ihåg att kläderna är inte allt, huvudsaken är att DU mår bra!! Var rädd om dig!
    Kram

    SvaraRadera
  7. Hej Josanne!

    Vad värre är så är det de där fodralen som sitter snyggt när jag står upp och är helt still men när jag sätter mig....
    Läste någonstans att man borde alltid sätta sig ner i provrummet innan köp, fasst då skulle väl inget komma med hem.
    Förresten så håller jag med Annelie.

    Kramar från Eva Solid

    SvaraRadera
  8. Carina: haha... jag säger som du; skönt att någon vettig person är på min sida här ;o) Vi smartingar får hålla ihop... ;o) Kram!

    Helen: man ska ju ha saker under så man slipper nojja att den ska dela sig... ;o) Kram!

    Oslotigern: ja hur korkad är man inte som köper sådant som man vet att man ska känna sig fet i... Puckat! :o) Kram!

    Mia: tack tack, vad snäll du är! Kram!

    Johanssonskan: kanske ska ta och testa ditt wrapgrepp, det kanske funkar på denna tjockis. :o) Ja den där blåbären var inge god... :o( Ska testa att ha sojamjölk istället för vatten imorgon. Tack för smoothiestips! Och shit vad duktig du är, najs! :o) Kram!

    Annelie: jo det viktigaste är ju att man själv mår bra men jag gör ju inte riktigt det nu... Därför att jag ska satsa på mindre fettceller på kroppen. :o) Kram!

    Eva: haha... det bästa idag... och så sant; man borde nog faktiskt testa plaggen även sittande... ska försöka komma ihåg det... då kanske det blir en ännu billigare höst för mig... ;o) Kram!

    SvaraRadera