Powered By Blogger

torsdag 16 juni 2011

Oväntat julpaket i brevlådan idag

Finns det något bättre, roligare än att vittja brevlådan och plötsligt stå med ett paket i handen? Troligen inte om ni frågar mig! Och framförallt inte när det dessutom visar sig vara ett helt oväntat paket. Snacka om lycka liksom... och inte blev den mindre när jag efter en brutal uppslitning finner detta innehållet:


Skickat från coolaste tokstollan i Bergslagen. En bok jag vill läsa, ett roligt brev, en pulverpåse. Och, med risk för att bli yxmördad eftersom jag avslöjar det här, inpackat i julpapper. Så jävla klockrent! Och då tänker jag mest på hur hånad mr Make brukar bli när ingen sammankomst där det figurerar paket går förbi utan att han har såväl begagnade inslagspapper som snören med sig hem.

Han sitter och hårdövervakar när folk, senaste hans syrra, packar upp sina presenter, och innan de knappt har hunnit få bort all inpackning så är han där och norpar den. Snabb som en vessla. Jag gillar eftersom vi inte har behövt köpa inslagspapper själva de senaste åren. För japp, vi återvinner det. Såklart! Alla presenter som lämnar detta hus är dolda innanför stulet papper.

Nu påstår jag INTE att casa Gunnarsson använder sig av samma metod, utan julpapper på sommaren fick mig bara att garva högt och med glädje inse att fler gör som de själva vill och skiter i hur det, så kallat, ska vara. Me like a lot!

Tyvärr har vi inte så mycket av just varianten som andas jul här i huset och korkat nog var jag så ivrig att jag slet sönder stora delar av julgranspappret här, fan vad det stör mig nu... Fast det kommer lätt att sparas, man kan ju alltid packa in något riktigt litet i det någon gång... :o)
Tack som fan underbaraste plastsyrra Linda, you made my day!!! Och då pratar jag inte bara om pappret utan om ALLT!!! Och en megakram till er alla!

7 kommentarer:

  1. Coolt! Tänk att Mr Make har såna oanade talanger. Får se om jag kan hitta nåt som han kan pappersnappa när ni kommer hit =)
    Klimatsmarta är ni ju också som recyclar.

    Och jag lovar att skicka massa papper till Kap Verde när ni får slut.

    SvaraRadera
  2. Vännen min, orkar inte läsa så mycket just nu, sorry! Livet är helt upp o ner på vänt, värsta cirkusen som jag helst velat betrakta på avstånd..dessvärre är jag mitt i stormens öga!!
    KRAMAR

    SvaraRadera
  3. Smart att nalla papper! Sånt slänger ju bara folk i alla fall. Jul-pappret i det här fallet handlar lite om att det var det enda jag hade;) Förstod att du skulle uppskatta det;) Kram gumman!

    SvaraRadera
  4. Gillar!
    Då kanske jag kan avslöja att kall glögg med isbitar en varm sommarkväll oxå duger som drink i brist på annat!

    SvaraRadera
  5. Överraskningar är det bästa!

    Stora kramen,
    L

    SvaraRadera
  6. Helen: haha... låter bra att du tar över rollen som papperstjuv och vidarsänder till Kap Verde, skönt, nu slipper jag oroa mig för det längre... ;o) Kram!

    Hilde: ;o) Kram!

    Annelie: men vännen, nu blir jag riktigt ordentligt orolig! Kan jag göra något, vad som, så vet du var jag finns... jag är inte alltid så bra på att svara i telefonen tyvärr :o( men ska skärpa mig. Tänker på dig, en massa! Kram!

    Linda: ja visst är folk galna som slänger en massa superfint papper... Tur det finns andra galningar som tar tillvara på det... ;o) Jag fullkomligt bara ÄLSKADE julgranspappret. Lite 70tal över det, fucking fantastic. Tack som fan för alles!!! Kram!

    Fiona: hmmm... det lät så skumt att jag helt enkelt bara måste testa! Tackar för tipset! :o) Kram!

    Lingon: japp! Och jag kan förhandsavslöja att en viss Black Books är en sååå sjukt mycket uppskattad överraskning! Kommer inlägg om det senare... :o) Kram!

    SvaraRadera