Powered By Blogger

måndag 6 juni 2011

Ny tatuering & därför nytt I-landsdilemma

Ni fick aldrig se den igår så därför blir det världspremiär här och nu istället. Av:



















Min sprillans nya tatuering. Förebilden är Odd Mollys logga In odd we trust, modifierad och ditklottrad av mr Make, så där fick han lite reklam i länkform också. :o) Texten står som en påminnelse till mig själv om att lära mig att släppa jobbiga saker som jag ändå inte kan göra något åt och istället fokusera på det som är viktigt i livet. Högtravat som fan men en uppmaning som jag, the senildemento, absolut kan behöva ha på kroppen för att komma ihåg den...

Fast med den på plats kom nästa lilla I-landsdilemma fram i ljuset; för det blev väldigt tomt ovanför duvan. Jag har ett porträtt av min bror på insidan av armen, som går upp till armbågshöjd, duvan täcker bara hälften av det utrymmet på utsidan av armen, så alltså måste jag nu komma på något att ha ovanför duvan. En annan Molly-logga kanske, eller inte... Hmmm... klurigt det där, så har ni några idéer så är det bara att hojta. :o) Take care vänner! Kärlek & Respekt!

9 kommentarer:

  1. Hej Josanne!

    Så underbart vacker den blev, glad och lite finurlig på samma gång. Han är otroligt duktig din Herr Make.
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  2. Vad fin den blev, helt fantastisk. Ska klura lite på idéer till vad du kan ha ovan duvan.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Skitsnygg och jäkligt bra att han satte sin egen prägel på den! Vad ska du ha mer på armen då?! Får klura lite....
    Kram från en som inte har nån som helst jävla lust att jobba på trav-banan i dag:(

    SvaraRadera
  4. Snyggt! Och förbaskat bra påminnelse "live and let die"....
    Kram

    SvaraRadera
  5. Eva: tack, vad kul att du skriver ”glad och lite finurlig på samma gång” för det var precis så jag ville ha den. :o) Kram!

    Hilde: kluringshjälp mottages med tacksamhet om du kommer på något. Får väl ta bilder på den tomma ytan så ni kan se hur stor plats jag pratar om. Kram!

    Linda: hoppas travbanejobbet går snabbare och är roligare än vad du tror. Och som jag skrev till Hilde: kluringshjälp mottages med tacksamhet om du kommer på något. Får väl ta bilder på den tomma ytan så ni kan se hur stor plats jag pratar om. Kram!

    Frösötös: ja jag tycker det! Jag har så jäkla lätt för att snöa in på ”oväsentligheter” som jag inte kan göra något åt... dags att sluta med det nu alltså... :o) Kram!

    SvaraRadera
  6. L8: thanx darling! Nu har jag terrat dig lite på Facebook också... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Den blev jättefin!
    Hinner ju inte med kommentarerna här när jag jobbar... =)

    SvaraRadera