Powered By Blogger

lördag 4 juni 2011

Dagens - ett redhead går utanför dörren





Japp, rött var det här. Som fan! Vad tycker ni om hårfärgeriet? Hiss eller diss? Nu är vi på väg till konsert. Melody Club och sedan von Benzo. Utomhus så vovvarna får haka på. Hoppas ni har en bra kväll! Kärlek & Respekt!

UPPDATERING KL. 00.57: upptäckte nu när jag kom hem att håret inte alls ser lika rött ut på datorn som på bilden jag tog med min Iphone... Så det får komma en bättre färgstudie imorgon... om ni är intresserade... Godnatt & Kram för idag!

- Posted using BlogPress from my iPhone

11 kommentarer:

  1. Den är fin! Jag tycker ( om allt rött :)

    SvaraRadera
  2. Jättefin hårfärg till en rockig tjej!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hiss absolut, dock var din hÅrfärg väl ganska röd innan med? önskar jag kunde ha så rött hår, men eftersom jag blir jättegråhårig på 1,5 vecka så ser det inte klokt ut. kram

    SvaraRadera
  4. Supercoolt rockchick hår, det passer helt perfekt til dig:-) Og ja, du var vel egentlig rødhåret i forvejen, men det her er flot. Bare det var mig, jeg er alt for grå/blond og lys til at det ville se godt ud, jeg ville se helt forkert ud, det passer slet ikke til mine farver. Men jeg har altid elsket rødt, så glæd dig, du ser kanon ud:-)
    God koncert

    KH
    Mette

    SvaraRadera
  5. Hiss helt klart!! Har varit tokröd i huvudet och kolsvart också för den delen, gillar att prova lite olika färger!

    SvaraRadera
  6. Fan vad jag måste fixa till det här gulorangea piasava-kvastbarret nu!! Skitsnyggt är det och jag vill också gå på konsert...........Kram!

    SvaraRadera
  7. Jag tycker det blev fint.
    har en riktigt pissig kväll men tack för tanken =)

    SvaraRadera
  8. Jag såg nu när jag kom hem att håret inte alls ser lika rött ut här som det gör i min Iphone och framförallt som det gör på riktigt. Får fixa en bättre färgstudie imorgon. Tackar och bugar för era kommentarer! Kram på er!!!

    SvaraRadera
  9. Fint som bara det på dig! Jättesnyggt!

    Kramar

    SvaraRadera
  10. Önskar jag kunde bära den röda du har. Så snygg!!!! Jag får hålla mig till åt mer oranga hållet =) Kram!

    SvaraRadera