Powered By Blogger

söndag 5 juni 2011

Egentligen har jag inte ett skit att säga...

... men jag kom hem för en liten stund sedan och lyckades fastna här framför datorn. Och kände att jag ville göra ett inlägg. Men jag vet inte riktigt om vad...

Kanske att det hux flux stod en tjej sidan om mig nu ikväll som vände sig mot mig och sa att hon läser min blogg. Jag blev mer än lovligt ställd och började väl mest svamla en massa osammanhängande bullshit. Det är ju inte så att min blogg är nergrävt i det dolda. Men i alla fall. Jag blev riktigt chockad, eller nåt... Har ni varit med om det; att folk kommer fram och säger att de läser er blogg? Och hur reagerade ni på det i så fall?

Kanske ville jag egentligen bara kasta ut de här, rätt fett meningslösa bilderna...



















... som är några av de väldigt få som lyckades fastna i min mobil under kvällen.

Fast jag känner själv att inget av det egentligen har någon relevans eller så... utan att jag mest kastar ur mig en massa dravvel bara för att synas, eller kanske höras, eller nåt... Så jag tror att det är läge att jag går och lägger mig istället... See you på andra sidan John Blund om ni känner för det. Kram på er!

5 kommentarer:

  1. Morning dear ;) Det har hänt mig flera gånger att bloggläsare kommer fram och hälsar och jag tycker att det är lika kul varenda gång :)) Hör ni det därute ;)
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Frösötös: ja det var riktigt kul, nu när jag tänker på det, men jag blev mest nog bara chockad att någon kände igen mig så direkt i mörkret... Men jag säger som dig, kom gärna fram och hälsa alla ni därute som läser hos oss! Kram!

    SvaraRadera
  3. Så skönt att du ändå tyckte det...blev lite nervös när jag läste inlägget. Det var ju inte meningen att skrämma livet ur dig..

    Men som jag sa gillar jag verkligen din blogg. Den är väldigt lättsamt och roligt skriven och jag gillar din attityd till livet. Man blir glad helt enkelt så tack för att du skriver så bra.

    Hälsningar "hon från igår"
    (Karin)

    SvaraRadera
  4. Ps
    Förlåt för "anonym" grejen, känns ju inte så juste, men blev inte klok på hur man annars gör. Är nog inte reggad på nåt av de forum som angavs.
    Hälsn
    Karin

    SvaraRadera
  5. Karin: haha... ingen fara att vara Anonym, du skriver ju vad du heter och är inte dum i huvudet. :o) Vilket brukar känneteckna de Anonyma som man helst betackar sig ifrån.
    Jag blev lite ställd och skämdes sedan för att jag nog bara svamlat en massa dynga. MEN. Det var samtidigt riktigt roligt att du började prata!!! Dumt att inte det framgick i inlägget men jag skrev det när jag kom hem och var mer än lovligt trött och mest kände mig dum om jag framstått som en dåre... :o)
    Superkul att du gillar min blogg trots att du inte när någon Mollydåre, som de flesta av oss här. Tack för fina ord som gör mig Superglad!!!
    Vi kanske ses igen och får chans att prata lite mer. Om inte annat så kanske på nästa von Benzo-konsert! Sköt om dig! Kram!

    SvaraRadera