Powered By Blogger

fredag 17 juni 2011

Caroline säljer två fina Mollysar

Caroline mailade mig om att hon har två riktigt fina Mollysar som hon vill sälja:


Odd Mollys Jane love Terry tunic i rosa stl 1. Knappt använd: Pris 600:-



Market silk dress i stl 2, från burn baby burn kollektionen. Pris 1400:- = SÅLD

Hon bjuder på vanlig frakt med Posten men om någon önskar rekommenderat så kostar det 53:- extra, = Postens avgift för rek. Om du är intresserad av något av plaggen så maila Caroline på calmkvist@gmail.com. Kram från oss båda!

4 kommentarer:

  1. Hej! Jag har en fråga, för visst har du den där market silk dressen? Hur är den i storlek? Jag är en typisk 3 i storlek men jag har inte vågat klicka hem den från Tradera eftersom jag inte vet hur den är. Tacksam om du har tid att hjälpa mig!

    Lena

    SvaraRadera
  2. Lena: jag tycker att de är helt normala i storlek. Jag har 2 i min och jag VAR en typisk 2:a tidigare, nu när jag drar mer åt size 3 så är den en anings trång över brösten så det handlar nog mest om hur stor/liten man är där, för resten av klänningen är rymlig. Hoppas det var till någon hjälp och håller tummarna att du får tag på en, för den är supersnygg och kanonskön att ha på sig enligt mig. Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej igen! Tack raraste för snabbt svar! Ja då ska jag nog våga klicka hem en 3 om det dyker upp någon sådan på Tradera. Tycker att du är så himla fin i den fast du är fin i allt!

    Lena

    SvaraRadera
  4. Lena: tacktack... men nä jag är inte fin i allt, finns en hel del som jag inte ser klok ut i, fast å andra sidan visar jag ju inte det här... ;o) Inte så ofta i alla fall... Håller som sagt tummarna att du får tag på en Market dress. Kram!

    SvaraRadera