Powered By Blogger

lördag 25 juni 2011

Klarvaken & dagdrömmer

Är det inte typiskt... Man är trött intill svimningsgränsen, kastar sig i sängen för att sova och kadatjoff... Klarvaken. Och vad gör man då, i alla fall om man är mig, jo man släpar in datorn till sängen för att kolla läget i Mollylandia.
Man kikar lite snabbt på Facebook samtidigt som man bläddrar lite förstrött bland de senast inlagda auktionerna på Tradera. Och därmed kan man ju inte låta bli att titta till sitt senaste klick på den sidan.
Ett peppningsplagg när man befinner sig som duktig dåre i begynnelsen av den svårgenomträngliga bantardjungeln, även om det har fuskats fett de senaste dagarna... En sötsnygging som inte är här än, men snart hoppas jag... den här:



















Bilderna är norpade från säljaren. Och jag tänker mig blusen med ett enkelt vitt linne under. Till ett par slitna baggyjeans och sandaler av något slag, flips flops kanske. Jag tänker mig smal som innan vågen fick fetfnatt och rusade i höjden och jag ser framför mig hur jag far omkring på Kap Verdes dåligt stenlagda gator i den stassen.
Sådant gör jag när jag inte kan sova, dagdrömmer... vad gör ni?
Och är det någon som har en produktbild på den lilla blusen, som snart är min? I så fall blir jag superglad om ni vill dela med er av den... :o)
NU ska jag sova... eller försöka i alla fall... Så over and out! Peace and Love!

11 kommentarer:

  1. Jag kanske blir påhoppad här nu men jag måste bara få säga det här. Jag hittade till era Odd Molly bloggar för någon vecka sedan (Jag har själv mest Odd Molly kläder) och sedan dess har jag läst en massa hos en massa av er.

    Din blogg blev snabbt min klara favorit och jag gillar Life of Linda också. För medan de flesta andra bara visar upp fina kläder och sina lyckade liv så är ni ärliga och visar upp hur livet egentligen är.

    Ta bara midsommar som exempel. Det är lycka och lull lull hos de flesta, de utger sig för att följa mall 1A för midsommarfirande så allt känns bara så djävla tillgjort och fake. Du och Linda har fötterna på jorden, ni är roliga, personliga på ett bra sätt och håller inte på att låtsas leva i ett lyckoland. Så keep up the good work please!!!

    Anna i Blekinge

    SvaraRadera
  2. Jag håller med till 100%! Många är inte bara perfekta själva de har även perfekta hem och välklädda och alltid rena barn. En annan sak är att en del Odd Molly-bloggar känns som rena rama reklambloggarna som skriver om reor och var man kan köpa ditt och datt hur mycket och ofta som helst. För mig känns inte det heller speciellt trovärdigt så jag undviker helst de bloggarna nu. Jag tycker att fler borde ta efter Josanne och Linda för ni är bäst!
    Malin utanför Stockholm

    SvaraRadera
  3. Söt söt söt!!!!

    Heja heja heja dig...du kommer vinna mot dina kilon!

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Vad fin! Låter snyggt men den tänkta dagdrömmarstass :) Mina dagdrömmar just nu utspelar sig i vid medelhavet på en motorcykel :) Annars är det någon bok som slutligen får mig att somna. Förövrigt skulle du vara skitsnygg i den stassen nu med :) Kramr

    SvaraRadera
  5. HJÄLP!! Om det är någon som har en magnolia strap dress i stl 1, almost black så skriv här så kontaktar jag dig!!
    // Viktoria

    SvaraRadera
  6. Jättefin! Jag gör också så där, surfar runt kollar läget och blusen är verkligen jättefin. Ringer dig lite senare.
    Kramkram!

    SvaraRadera
  7. Den blusen är så fin! Vilken jäkla tur att du inte kunde sova;)
    Sen måste jag bara tacka Anna och Malin som har kommenterat längst upp för dom fina orden:) Jag blir alldeles varm i hjärtat! Det känns att ni har fattat galoppen:) Kram på er!

    SvaraRadera
  8. Superfin!!! Remember me om den inte faller tösen i smaken =) Kram!!!

    SvaraRadera
  9. Såklart man måste drömma!

    Anna och Malin: Helt korrekt uppfattat tycker jag. Min blogg har sommarlov men den återkommer med mindre politiskt korrekta inlägg till hösten. Välkomna då =)

    SvaraRadera
  10. Thank you, thank you! Om den sen blir lika söt på mig återstår att se...
    Viktoria: om du vill att jag ska lägga ut en efterlysning på magnolian här i bloggen så bara hojta så fixar vi det.
    Och till Anna och Malin; tackar och bugar för berömmet! Kul att ni har uppfattat min blogg så för det är så jag vill att den ska vara. Om mitt liv på gott och ont. Alla väljer ju hur de vill ha sin blogg så det känns kul att höra att jag har lyckats med det jag vill.
    Kram på er allihop!

    SvaraRadera