Powered By Blogger

torsdag 23 juni 2011

Löjligt tidig vinter i år

Läser i DeepFlings blogg att de kommer att öppna sitt förbokningssystem för Odd Mollys höst- OCH vinterkollektioner den 11 juli. Hallå liksom, är inte det liiiite väl tidigt, löjligt tidigt till och med... För hur kul känns det att så tidigt som mitt i sommaren har alla plaggen redan visats... Jag tycker att en del av grejen med kommande sortiment är att man får vänta på det, spekulera i vad som komma skall och ha något att se fram emot. Hur jäkla skoj höst och vinter blir det nu när inget nytt står att vänta. Eller blir det kanske vår redan i september... Extrem idioti om ni frågar mig. Vad säger ni om jag frågar er?... Kram för nu!

14 kommentarer:

  1. är det inte påsk den 24/12??

    Vojne va tidigt!!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Kunde inte sagt det bättre själv. Helt galet. Det är en följa av att de börsintrodicerades. Tyvärr!

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Mia: haha... ja och då är det väl julafton imorgon eller... ;o) Galet! Kram!

    SvaraRadera
  4. Naimiez: jag tycker bara att det blir hets och känns desperat... jag tappar faktiskt intresset en smula... Kram!

    SvaraRadera
  5. Ja, det hela är lite väl uppstissat. Håller med om att man tappar lite av intresset - jag vill hinna med att njuta av nuet också. :)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Håller med! Jag har slutat att förboka, jag lessande på att hänga som en hök på alla nätbutiker. Och med facit i hand, (jag har inte förbokat sedan våren 2010) jag har ändå fått tag på de plagg jag vill och till ett billigare pris! Sedan 2:a handsvärdet minskade går det att fynda på Tradera och Blocket. Och numera finns det OM-plagg i så många nätbutiker så det mycket plagg kvar till reorna.

    SvaraRadera
  7. Vad börsintroduceringen har med förhandsbokningar att göra skulle vara intressant att veta. Kursen har fallit som en sten men det hjälper knappast med förhandsbokningar eftersom butikerna har beställt sina innan dess. Så här ser det ut i hela modeindustrin, kläderna visas långt innan, det är knappast något fenomen enbart för Odd Molly. De ska dessutom vara med på Fashion Week i Stholm i augusti och då kommer väl vår/sommar 2012 att visas.

    SvaraRadera
  8. Håller med!
    Helknasigt!

    Trevlig midsommar!

    SvaraRadera
  9. Hej!

    Det som händer är väl kanske att alla slutar att förboka om det visas alltför tidigt det blir bara fånigt till slut. Men jag funderade lite på att många av Odd Mollys plagg är ganska årstidslösa på något sätt så det kanske inte skulle ens heta pre och allt vad det är utan bara ha kollektionsnamnen då kanske man inte skulle tänka på samma sätt omkring de olika kollektionerna, ja inte vet jag. Var på luftballongskalas igår så tankarna är väl sisådär.

    Kramar till dig och alla de dina från Eva Solid

    SvaraRadera
  10. Men försäljningen består inte av förbokningar av slutkunder. Däremot skulle förbokningarna kunna funka som en indikation på vilka plagg som blir populära och därmed en större volym av just dessa. Ni bloggare har ju själv skrivit att ni vill vara med och påverka vilka plagg som ska gå i produktion hur ska det gå till om man inte vill se plaggen i förväg??

    SvaraRadera
  11. Tycker det verkar helstressigt! Kram

    SvaraRadera
  12. Jeanette: exakt, njuta av det man har istället för att bara jaga nytt, det är min melodi också... nu för tiden... ;o) Kram!

    Anonym 1: smart tänkt och handlat! Även om man aldrig tror att man ska få tag på något så får man ju nästan alltid det i alla fall. Även om det ibland kan dröja bra länge. Men jakten är ju också kul... :o) Kram!

    Anonym 2: visa är en sak tycker jag, att prångla ut kläderna allt tidigare är en annan sak. Och bara för att alla gör så behöver inte betyda att det är bra. Det är min åsikt. Kram!

    Casa del Caos: trevlig midsommar tillbaka. Kram!

    Eva: kan vara så med att de är årstidsbundna, men jag tycker nog ändå att de pumpas ut i lite för snabb takt. Superspännande med luftballong! En sådan sak spm jag nog aldrig hade vågat ge mig på. :o) Kram!

    Anonym 3: att kasta ut plagg på marknaden, vad jag tycker, alldeles för tidigt har ingenting med att vara med och påverka vad som ska gå i produktion. För då är det redan bestämt vilka plagg som blir verklighet och vilka som inte blir det. Kram!

    Odd me: håller med du! Kram!

    SvaraRadera
  13. Börsen har nog en del med saken att göra. Finns en massa aktieägare som vill ha utdelninge. Så vad göra om inte prångla ut en massa kläder så det blir vinst?
    Tyvärr är inte Odd Molly så Odd längre och kvaliteten blev därefter.
    Inte förbokat och tur var det. Det jag provade igår av prefall kräver att jag får anorexi - typ.

    SvaraRadera
  14. Helen: jag tänkte försöka ta mig ner till Malmö på måndag för att prova lite. Bara för skoj skull... fast det känns väl sådär skoj om man ska behöva konvertera till anorektiker innan dess... inte speciellt troligt att det ens funkar... Fast då slipper vi ju å andra sidan att köpa det liksom... Najs... ;o) Kram!

    SvaraRadera