Powered By Blogger

lördag 11 juni 2011

Eliminerade bokstäver blir pinsamt erkännande

Jag utlyste tidigare att jag skulle återskriva gårdagens inlägg som gick upp i rök. Och det gjorde jag också, en lååång harang knåpades ihop. Men precis i sluttampen slog min största ovän oturen till, datorn och jag hamnade i en arbetskonflikt. Och jag förlorade. Ganska snopet när skärmen plötsligt bara är svart som graven... Lyckades dock återuppliva den med hjälp av hot och våld efter någon timme men då var alla bokstäverna eliminerade. Inlägg försvunnet. Så. Nu ger jag upp det ämnet, i alla fall för idag. Ersättningen blir därför istället...


... en bild från en provning för en dryg månad sedan. Jaha, varför det då? Jo, för att den hör ihop med detta högst pinsamma erkännande; trots mitt inlägg igår om inte en enda Molly till förrän min vikt är på den nivå jag vill så kunde jag... hmmmrrf och harkel... inte låta bli att reaklicka hem just denna, Wunder underdress, mid pink. Men! Jag tog den i min vanliga storlek, den med lägre siffra... Och då kan den ju få vara en pepp-present att hänga på hedersplats och sukta efter att komma i så här i startskedet av operation utgallra fettceller. Tänkte jag. Så då kan det väl omöjligt räknas som ett brutet löfte... eller hur? ;o)

12 kommentarer:

  1. Jag tycker det var en skitbra idé - den är ju inte snordyr och klädpepp funkar ALLTID för mig. Stå på och härda ut :)
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Jättefin är den. Bra köp. Går också och funderar på den då jag trivs så bra i den grå...Och du, jag tycker i a f du ser top-notch ut även om du just nu inte känner dig så...:-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Bra köp! Vill också ha den rosa men hittar ingen 4:a nånstans:( Kram!

    SvaraRadera
  4. Den skulle jag också vilja ha, hälsar en uttråkad kobatant från jobbet. =)

    SvaraRadera
  5. Den är superfin, jag hade inte lagt märke till den om det inte vore för er Mollybloggares fina provbilder. Du ser strålande ut i den! Bra köp!
    Jag har ett antal plagg som väntar på min viktminskning...Nu har jag bestämt mig, ingen belöning förrän de första 2 kilona försvunnit. Annars har jag alltid halkat tillbaka när det äntligen börjat hända något. Kramis!

    SvaraRadera
  6. Frösötös: tackar så mycket! Precis det svaret jag ville höra! ;o) Det blir lite fusk i helgen, men med betoning på lite och med nya tag på måndag. :o) Kram!

    Vivvi: tack söta, du gör mig glad! Och ja den grå är lätt ett av mina bästa köp denna vår och sommar så jag kunde inte låta bli den i mid pink på rea, kan hjälpa att hålla span efter en till dig också, 0 eller 1?... :o) Kram!

    Linda: jag kollade runt lite och hittar inte heller den i 4:a... :o( Men hjälper dig att hålla span framöver. Kram!

    Helen: ja den grå är ju ett klart klipp känner jag så jag kunde inte låta bli, hur konsumtionstrött jag än är... knäppt va? ;o) Partar med mr Make om datum när han kommer hem imorgon, har sagt det men vi hann inte prata om det innan han åkte... Kram!

    Lindiloo: ja jag tror den kommer att bli flitigt använd. Och även om det aldrig har funkat för mig tidigare så känns det som en bra idé just nu att ha den på viktnedgångsvänt. :o) Jag funderar på 3 kilo, försöker knåpa på en belöningslista nu men det är svårt, det mesta jag vill ha är ju för dyrt... :o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Jaa, du får gärna hojta om du ser en. Efter ditt inlägg var jag tvungen att surfa runt lite efter den och hittade ingen. Har 1a i den grå men skulle säkert kunna ha en 0a också. :-)

    Och jag menar verkligen att du ser ut som en kalaspingla...super tycker jag...

    kramar igen
    /Vivvi

    SvaraRadera
  8. Vivvi: har skrivit hos dig. Kram!

    SvaraRadera
  9. Haa-haa! Skönt att höra att även andra tullar på reglerna. Min man tycker jag är så rolig för jag blir så glad då jag hör andra glömma, tulla eller missa något... jag blir så glad för då känner jag att det inte bara är jag som är lite mindre felfri ibland :)

    SvaraRadera
  10. Du tänker för jävla skönt älskling!!! Du är bäst :-) älskar dej!!! Puss!!

    SvaraRadera
  11. L8: haha... det där skulle jag ha kunnat skriva, exakt rakt av, för jag är precis likadan... ;o) Kram!

    Mr Make: haha... kul att höra om du säger detsamma när det kommer till mr Make betalar... ;o) Kram!

    SvaraRadera