Powered By Blogger

tisdag 14 juni 2011

Vill inte, ska inte, kan inte...

Det är tydligen helt omöjligt för mig att låta bli att hojta in och ut mellan reorna i olika webbutiker. Helt idiotiskt beteende eftersom jag inte vill, inte ska, inte kan klicka hem något mer. Inte!!!
Det medan habegären kommer och går och det på plagg som jag antingen inte har vänt blicken efter innan eller till och med redan har ratat. Som till exempel:

Timeless dress, eller vad den heter... 

Knappt tittad åt men ändå snabbt nobbad. Då, när det kom. Men hux flux sticker den fram i någonslags ny och stjärnglittrande dager... Bara för att det är rea? Men trots att det råder enhälliga stämmor om att jag behöver ett nytt pepp-plagg efter mitt förra inlägg så är det fram och på med stålsättarkostymen som gäller nu... Vill inte, ska inte, kan inte... eller...
Är det någon som känner igen sig i det där märkliga fenomenet att plagg plötsligt byter skepnad och går från inte ha till vill ha? Hur blir det så?... Kram!

6 kommentarer:

  1. Tack snälla för svar om jeansleggings :)) Det här med rea är ju livsfarligt. Kommer på mig själv med att fundera över Breathless dress trots att jag inte skulle titta åt den på tex HM eller Lindex. Jag gör allt för att stålsätta mig för dels handlar det ju faktiskt om helt onödiga pengar och dels är mina garderober fulla :o) Jag har hållit på och rensa i ett senaste månaderna känns det som ;) Jag ska rikta fokus mot den förbokade ljuvligheten och vet du- kan den här peppen funka "jag ska se till att den där übersnygga vita godingen som jag har förbokat verkligen sitter perfekt" Jag gjorde den här resan förra våren efter att ha ätit på mig 14! kilo på ett år. Iofs är jag en allt-eller-ingetmänniska så har jag väl bestämt mig finns inte ens tanken på att avbryta så jag hade väl förhållandevis lätt för att nå mitt mål.
    Stor kram

    SvaraRadera
  2. Jag tror lite att det handlar om rastlöshet och underhållning i jaktens skeende. Själv börjar jag nog inse att jag ska programmera om mig och lägga fokus på lite andra saker så jag inte fastnar i jaktbeteende..:D
    För där är ju nog nu och har varit länge..
    Kramar och ha en fin fin dag så ses vi snart!
    L

    SvaraRadera
  3. Pretty! Vi ses ju snart.. vill inte fresta men vill du att jag tar med mig min sådan här klänning..? kram å puss:)

    SvaraRadera
  4. Frösötös: ja den är ju bra: hade jag köpt om det inte var en Molly... Fast ibland försvinner alla sådana logiska argument långt fanderns iväg... Men du; tack som fan för hur mitt pepp ska se ut, den vita förbokade SÅKLART!!! 14 kilo, det är där jag befinner mig nu, fast 15 kilo är det här... Hur nu det gick till... ;o( Kram!

    Lingon: haha... så sant, så sant, tror du satte fingret på spiken ganska klockrent där. :o) Vi får ta ett ”peppa-oss-bort-från.jaktbeteende-snack idag. Vad säger du om det? :o) Kram!

    Too di Loo: haha... inte fresta, tänk på att du har med en väldigt svag person att göra... ;o) Men om du känner för det så får du väldans gärna ta med den. :o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Den var för dyr innan helt enkelt. Med 60% rabatt blir den lagom =)

    SvaraRadera
  6. Helen: absolut spelar det in, prislappen var en stor orsak till att jag nobbade den. Kram!

    SvaraRadera