Powered By Blogger

onsdag 22 juni 2011

Dagens shoppingtur i en annan del av stan

Jag tänkte skita i att lägga ut dem. Men så kom jag på att jag ju har lovat. Och då kanske ni sitter och väntar förtvivlat efter att få se dem... Och då är det ju skitelakt att beröva er dem... ;o)
Jag pratar om bilderna jag tog under förmiddagens shoppingtur i en annan del av stan och som jag inte fick ut här tidigare idag. Men nu kommer de i alla fall:



















Området är Söder om mitt första mål var en livsmedelsbutik som har en hel del invandrade och rätt så roliga produkter i sitt sortiment...



















Jag var dock bara på jakt efter valnötter den här gången eftersom de är bra mycket billigare där än i andra mataffärer jag känner till, I love valnötter! Sen gick färden vidare ännu lite djupare in i de söderliggande nejderna...






















... för att komma till torgmarknaden där jag roffade en hel del grönsaker och blev bjuden på godaste vattenmelonen ever, tyvärr blev den aldrig förevigad eftersom jag hade famnen fullt upptagen av lågkalorimat...



















... som jag släpade hem i två kassar längs denna ganska stentrista gata. Sprängfulla och tunga kassar som efter att ha blivit urplockade på hemmaplan avslöjade sin innehålla följande shoppingresultat:



















Nu har jag inget pris att dela ut om någon skulle svara rätt, så följande fråga får bli mest på kul; vad tror ni jag betalade för grönsaksprylarna på bordet? Kram!

8 kommentarer:

  1. 120 kr kanske? Vad fan är en dusch-boll? Kram från en som ännu inte lyckats komma i säng.......

    SvaraRadera
  2. Linda: jag kände mig skittrög som inte fattade vad en duschboll är... och nu är vi 2 puckotanter... haha... 120:- = fel... :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Tror de egentligen menade badboll, även kallad badbomb, som är en sorts badsalt... Man slänger den helt enkelt i badkaret och så ska det vara najs, aldrig testat... Själv gissade jag på 100 och hade fel jag med...

    SvaraRadera
  4. God morgon

    En duschboll är en fluffig sak som du använder när du tvålar in dig.

    Grönsakerna kostade max 50 kronor.

    hälsningar MAI

    SvaraRadera
  5. Good morning! Schysst att få lite nya kunskaper i duschbollsmysteriet... :o)
    Och svaret på vad grönsakerna kostade är 50:- vilket jag tyckte var riktigt snorbilligt...
    Ha en bra dag! KRAM!

    SvaraRadera
  6. Min fråga är snarare: Var det Berryn som fick komma ut? =)

    SvaraRadera
  7. Helen: nix, det var min vita Fields of Lace... fast jag har lovat Berryn att den ska få bli luftad innan sommaren är slut... får väl se hur det går med det... :o) Kram!

    SvaraRadera