Powered By Blogger

onsdag 8 juni 2011

Dagens & känslan av att vara med i en film

Har ni varit med om känslan av att vara med i en film någon gång? När allt bara känns så sjukt så att det liksom inte riktigt kan vara på riktigt? Där man bara väntar på att det ur närmsta buske ska hoppa fram någon lite Ipren-gubbe med en gigantisk filmutrustning över axeln och skrika ”haha, du är med i dolda kameran”? Det har jag. Alldeles nyss.

Det komiska vara att jag pratade i telefon med fina vännen Helen om just sådana där overklighetstillfällen. En liten stund senare tar jag med mig hundarna ut på vovvenad. Och det är då filmen börjar rulla... Med hemlösa som tigger pengar och ungar som rusar fram och ska klappa hundar, varpå hundar, som redan är ovanligt oregerliga och ständigt drar åt olika håll, blir ännu mer spattiga och far runt mig som idioter, varpå jag står helt fastsurrad med hundkoppel runt kroppen. Detta händer upprepade gånger.

Därpå en skitarg zigenartant som blir ännu skitargare när jag inte vill köpa hennes guldkedjor och en galen gubbe som på allvar försöker köra på hundarna med sin cykel, på gräsmattan. Allt inom loppet av en ynka halvtimme. Så det kanske inte är helt konstigt att jag ser ut som en exceptionellt mordlysten gerillasoldat på dagensbilden som maken tog när han anslöt efter ett Ica-besök:




































Så nu är frågan om jag ska våga mig ut något mer idag... för eftersom den där kameragubben aldrig skuttade fram ur sin buske så ligger han säkert kvar där och bara väntar på att jag ska visa mig igen. Så att han kan fortsätta med att iscensätta galenskaper... Vette fan om jag vågar utsätta mig för det... Kram!

7 kommentarer:

  1. Förlåt om jag skrattar mitt i eländet =)
    Nej jag tror han skickar sms; han är väl en modern Iprenman.

    SvaraRadera
  2. Helen: haha... eller bloggar... om han är riktigt übermodern... ;o) Fast visst är det skumt, vi pratar om det och sedan "händer det"... Komiskt! Take care vännen! Kram!

    SvaraRadera
  3. Vilken superhärlig färg på dina skor! Är det Converse? Är de nya? Såna vill jag också ha! Malin

    SvaraRadera
  4. Väskan också för den delen! Är den ny? Var har du köpt den? Förlåt för tusen frågor! Malin igen

    SvaraRadera
  5. Malin: haha... fråga du på bara, så länge det är så här enkla frågor som jag kan svara på. ;o) Skorna är Converse, ett par ganska höga. De är dock inte nya utan har ett par år på nacken. Kommer inte ens ihåg när eller var jag köpte dem tyvärr. Väskan däremot är ny, men köpt i Athen. I en butikskedja som heter Accessorize, som dock har en hemsida med en webshop, så kolla den för de kanske säljer den där, adressen är: www.accessorize.com. Kram!

    SvaraRadera
  6. Strange människor är lite lagom creepy..har åxå varit utsatt...är det månne värmen som gör att de bara poppar upp likt svampar??
    :)
    kram kram pretty..

    SvaraRadera
  7. Too di Loo: haha... kan vara s eller så är det värmen som gör den galna och därför creepy... ;o) Kram!

    SvaraRadera