Powered By Blogger

måndag 20 juni 2011

Dagens – som inte fick vara med och leka klorintekniker

Tusen tack darlings för era tips i mitt förra inlägg! Jag har troligast fått tag på en ny Wunder underdress, chalk. Tjohooo, men bara lite tyst sådär, för jag vågar inte ropa hej fullt ut förrän den är här.
Är det någon mer som är på jakt efter den så finns den på rea i storlek 1 på Minzo.se. Meinto.se har den i 0, 2 och 3, dock är det fullpris som gäller där.
Min egen, älskade, lilla trasa har intagit ännu en ny ful look, för efter att jag har lekt klorintekniker med den hela dagen så är den nu fläckigfärgad i tonerna vitt, chalk och rosa. Inte så snyggt det heller, ser mest skitig ut... Och jag stinker bassäng... Life is good... ;o) Dock var jag smart nog att inte blanda in dagens stass i det projektet, det får ju liksom räcka med ett kvaddat plagg i taget... Däremot fick den äran att haka med under ett par vovvenader, bland annat:


Eftersom jag inte riktigt kan släppa Wunder under-missödet så sitter jag och stör mig en smula på jag faktiskt tänkte att shit om håret färgar av sig men då var jag redan mitt ute i regnet... Kanske ska kolla väderleksrapporter innan man klär på sig i fortsättningen. Eller så skiter man i att färga håret... ;o) Hoppas ni har en bra kväll. Själv ägnar jag mig åt skitrolig städning. :o) Kärlek & Kram!

6 kommentarer:

  1. Så roligt att du fick tag i den.

    Kramkramkram!

    SvaraRadera
  2. Roligt att du fick tag i en ny. Det måste gått jättesnabbt hos Minzo, för när jag mailade dig fanns den i stl 1, 2 och 3.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Fan vad tråkigt:( Kan du inte försöka att färga in den fläckiga i nån rolig färg? Skulle nog jag göra. Skönt att du hittade en ny i alla fall.....Kram

    SvaraRadera
  4. Lingon: ja så himla glad jag är! Jag älskar ju den lilla saken som passart till hur mycket som helst.. så det var katastrofläge här ett tag innan jag lyckades hitta den: Galen; jag? Japp, troligast... ;o) Kram!

    Hilde: den såg ut att finnas men när man klickade på 2:an eller 3:an så dör det upp att den inte fanns i lager... Bara 1:an som fanns, kul att du fick tag på den. Kram!

    Linda: jag ska se hur den ser ut när den har torkat, kanske kan jag försöka sprayflaska med klorin så i alla fall spetsen, som syns mest blir jämt vit istället för skitflammig... :o) Annars lutar det åt att den får bada i svartfärg. Kram!

    SvaraRadera
  5. Vilken tur att du fick tag på en ny!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Oslotigen: ja jag är skitglad! Och såklart lite nojjig att det ska strula sig... ;o) Den sabade kommer dock att få leva kvar, kanske färga den, kan inte med att kasta ett så fint plagg. Kram!

    SvaraRadera