Powered By Blogger

måndag 13 juni 2011

Äntligen liksom! Nu är den förbokad!!!

Tjohopp Yes!!! Shit vad extremglad jag blev nu då! Den kommer att bli bra mycket dyrare på hemmaplan än i USA men eftersom jag har skapat mig en ren och idiotskär besatthet av att jag bara precis måste måste måste ha...


... Multi anglaise ltd tunic, white så skiter jag just nu i prislappen. Den tiden den sorgen. Och det är det enda plagget jag ska ha från prefall dessutom. Nu har jag yppat det så nu måste jag stå för och hålla det också... ;o) 
Men nu är den förbokad! Äntligen liksom! Det precis nu alldeles nyss när Country Dreams släppte lös sin förhandsbokning för Odd Molly Pre-fall 2011.
Har ni förbokat något eller ligger ni lågt till plaggen finns irl istället? Kramkram!

5 kommentarer:

  1. Grattis :) men shit - de har inte det jag vill ha aaaarrrgh
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Grattis! Vad snygga vi kommer bli i våra anglaisisar.... :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  3. Snygg! jag har förbokat två stycken haystack blouse från Deep fling....gillar modellen och hoppas att den kommer att sitta som en smäck ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  4. jappp, nu dök äntligen mitt eftersökta plagg upp i rätt färg också! bokat var det här!!! (Och detta skulle liksom också bli mitt enda pre-fall plagg, men nu har jag på något konstigt vänster lyckats boka två andra plagg hos deepfling, hmmmm ska grunna lite till på dem!!!)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Frösötös: åhh, vad trist! Hoppas att den du vill ha dyker upp någonstans, och det snart. :o) Kram!

    Vivvi: haha... ja snacka om det, troligast att vi till och med kommer att bli snyggast... framförallt om jag lär mig att gå i sådana snyggoskor som du har... ;o) Kram!

    Peggy: jag tycker också om modellen på Haysyack, men jag är lite småskeptiskt till brodyren som ser ut att sitta rakt över ”tvillingarna”, men kommer garanterat att prova den när den dyker upp irl. Ska bli kul att se den på dig när du får den ! Kram!

    Nena: grattis! Jag vet ju känslan som du förstår. :o) Men visst är det lite märkligt att det liksom bara dyker med lite mer fast att man å det bestämdast har sagt att det bara ska bli ett plagg. Det har inte hänt för mig ännu men men, kläderna har ju inte ens landat irl än... ;o) Kram!

    SvaraRadera