Powered By Blogger

lördag 4 juni 2011

Håll gärna tummarna för mitt kulörexperiment

Trött på att min tråkråttfärgade kalufs bestämde jag mig för att investera i lite hårfärg när jag intog Ica häromdagen. Joråsåatt... det var ju typ så här enkelt:


Miljontals och åter miljontals med snygga bruttor i lika många olika hårnyanser på kartonger. Jag tänkte först gå in för det seriöst och välja noggrant. Men jag gav upp efter en liten stund, av hopplöshet, och ryckte en röd variant i högen:


Fast väl hemma och med färgprocessen kliandes i fingrarna så kom jag till insikt med att det nog inte skulle funka så bra på mitt slitna trassel eftersom det är mörkare än vad man skulle ha enligt de där bilderna på baksidan om ni vet... Så färgning fick vänta på att få hem en avfärgning att använda först. Nu är denna på plats och planen är att jag ska strida till verket med operation fixa skallen om en stund. Håll gärna tummarna för detta kulörexperiment... för det känns som att det kan gå precis hur som helst... ;o) Take care & Kram på er!

9 kommentarer:

  1. OMG :) håller alla tummar :) Jag funderar på det samma men sticker till Mallis om 2 veckor och då blir det ju solblekt så jag tror jag härdar ut ett tag till.
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Frösötös: i värsta fall får jag väl rycka en av makens kartonger med svart hårfärg... ;o) Ja trist att färga och sedan bleks det direkt så smart drag att vänta. Kram!

    SvaraRadera
  3. Lycka till! Håller alla tummar och tår :)) Kram

    SvaraRadera
  4. Odd me: tack snälla, det kan verkligen behövas... för just nu, efter avblekning pratar vi morotsfärgad skalle... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag väntar också till efter sommaren att göra nåt åt de där grå som börjar bli för många. =)
    Men du blir säkert jättesnygg för allt klär en skönhet, som vi vet.

    SvaraRadera
  6. Helen: haha... och inget missklär en fuling, som min mamma brukar säga... ;o) Kram!

    SvaraRadera
  7. Och när började du och jag lyssna på våra mammor, säger jag då. ;)
    Kram snygging!

    SvaraRadera
  8. Väntar med spänning på resultatet! :-)
    Kram

    SvaraRadera
  9. Helen: haha, ja det har du rätt i... ;o) Kram!

    Oslotigern: har visat nu men bättre bilder kommer. Kram!

    SvaraRadera