Powered By Blogger

måndag 6 juni 2011

Dagens, gnäll & från varsin del av rymden

Jag har inte lyckats skrapa ihop särskilt många poäng på aktivitetskartan idag. Och inte kan någon heller anklaga mig för att jag har farit fram i alldeles för många knop denna nationaldag. Slött, slappt och väldans skönt har det varit, för fy attans vad jag är trött. Kan lite ha att göra med att jag fortfarande har feber lite från och till och att sedan utsätta sig för den påfrestning det faktiskt innebär för kroppen att tatuera sig i det tillståndet är väl inte helt lyckat. Att det sedan ligger tryckande åskvarning i luften kan ju också vara en involverad orsak.

Gnäll, var det här med andra ord... Trots att det inte alls var därför jag tittar in nu, utan det var för att avrapportera min stass of today. Som är norpad från Naimiez som hade just denna på sig när jag tittade in hos henne i morse:




































Hundbilderna fick mest vara med för att liva upp lite runt tanten. Fast det är ganska roligt med våra vovvar, som är systrar födda samma dag och så extremt olika så de lika gärna skulle kunna komma från varsin del av rymden. Ajax ska käka gräs, kasta hantel och hela tiden fara omkring. Det medan Freja intar husses knä och i princip måste släpas runt om hon ska flytta på benen...  

Nix, nu har jag inte tid att tråka ut er mer för den här gången. Dags att laga mat, som denna kväll kommer att bli grillade vegetariska filéer, svamprisotto och lite salladsjox. Och med även det sagt önskar jag er en superbra kväll. Kram på er!

10 kommentarer:

  1. Men hundarna ser pigga ut!!! Har just varit ute med en stolle som först fick spel när han såg en katt som han måste stajla sig för, for runt, runt mig i en cirkel i racerfart, och sen träffade en löptik som satte hormonerna i svall förstås! Själv är man ju helt förbi i värmen, plus att jag har en mildare hjärnskakning på toppen av allt!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hehe, kul att lilla jag kan inspirera =) Sina hundar är ju så fina!!! Mamma hade en sådan när jag var liten. Minns den mycket lite men jag minns att den fick elepilepsi och satt och nös bakom soffan =(

    KRAM!!!

    SvaraRadera
  3. Snygging och söta vovvar!

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Nu får du krya på dig och pallra dig iväg till doktorn annars..
    kramar vännen och vi ses snart!

    SvaraRadera
  5. Det fina vädret har gjort att jag inte har läst din blogg på ett par dagar men nu sitter jag här och ler för mig själv...Du har ett härligt sätt att uttrycka dig "han har aldrig utgett sig för att vara någon jävla Björne", tyckte jag var bra sagt!
    Jag läste också att du inte vågade klicka hem tunikan på rea eftersom man inte får skicka tillbaks reaköp. Det får du! Hemförsäljningslagen gör ingen skillnad på ordinarie pris eller inte. Du har alltid rätt att skicka tillbaks sånt som du köper hemifrån och få pengarna tillbaks.
    Kram
    Charlotte i Borlänge
    Ps. Jag såg på min Rock a fellow att den håller på att spricka sönder vid "nättyget" vid sömnarna upptill. Du som har flera stycken, har du sett det på någon av dina?

    SvaraRadera
  6. Hej vännen!
    Hoppas du är lite piggare idag..!? Annars får du kanske ta dig en funderare på farbror doktorn!! Har inte varit inne knappt någonting sista tiden, försöker läsa ikapp någorlunda.
    Vi har slitet som galningar inomhus i värmen.. Förstår verkligen hur man kan samla på sig enormt mycket saker!?? Har alla så tro.. Åkte till flyttfirman i morse efter alvaret o lastade bilen full med flyttkartonger. Idag har vi exakt en vecka på oss, sedan skall alla personliga prylar vara bortplockade o rena ytor, haha..
    Lika soligt o varmt i dag med o jag skall ta mig samman o fortsätta där jag slutade igår.
    Ha en bra dag o var rädd om dig!!!
    KRAMAR!

    SvaraRadera
  7. Svarar här till Anonym/Charlotte ovan: Jag har problem med Rockafellow vid precis samma ställe på flera stycken. Jättetråkigt. Själv kommer jag att laga det för det ser möjligt ut tror jag. Men annars skulle jag definitivt reklamera. Jättetråkigt.

    hälsningar, L

    SvaraRadera
  8. Nena: haha... stackars Lukas som har så mycket att stå i... känner igen det, utom stajla för en katt, men kan se det framför mig, underbar syn kan jag tänka mig... :o) Men du då; hjärnskakning, låter ju inte bra alls :o( Hoppas du mår bättre snart! Kram!

    Naimiez: men stackars vovven då! Ja du var så fin i wigwamen att jag bara var tvungen att plocka fram min, även om inte jag är lika snygg i den, men det är smällar man får ta. :o) Kram!

    Tina: tack vännen! Kram!

    Lingon: ja jag får väl det... men jag drar mig för det, läkarskräck... och en släng av hypokondri, för man vet ju aldrig om de hittar en massa tumörer eller något annat skit i ens kropp... Kram!

    Charlotte: kul du gillade det med Björne, det skrivs i ilska men samtidigt så är det ju så... Det står i villkoren som man måste godkänna hos Countrydreams att man inet får skicka tillbaka reaplagg. :o(
    Och jo jag har också sett på 2 av mina rock a fellow att nättyget har släppt lite. Det precis i kanten där det är sytt ihop med själva underklänningen. Har tänkt att det är mitt fett som sprängt sönder sömmen... får granska de andra lite noggrannare nu... :o( Kram!

    Annelie: ja du, här har vi saker till förbannelse, vi också. Helt galet hur man kan samla på sig, försöker bena lite bland pryttlarna, inspirerad av dig men det går helt ärligt sådär. Håller alla tummar och tassar att ni hinner! Kram!

    SvaraRadera
  9. Söte-Freja du slår han i KISS i tunglängd hur lätt som helst! =)

    SvaraRadera
  10. Helen: och det finns ännu "värre" tungbilder på henne... ska se om jag hittar någon av dem att slänga ut här någon gång... ;o) Kram!

    SvaraRadera