Powered By Blogger

söndag 12 juni 2011

Helt kockobesatt – känner ni igen fenomenet?

Nu finns prefall till förbokning hos AjaBaja. Såklart kastar jag mig in på stört när jag såg mailet och knappar tangenter som en vettvilling. Allt i hopp om att kunna norpa åt mig min ”drömtunika”. Men. Där kammade jag noll.
Den fanns inte där och jag surar loss ordentligt... :o( För bara för att jag inte kunde förboka på DeepFling när de släppte kollektionen hos sig så har jag fått den stenhårt på hjärnan. Känner ni igen fenomenet? Det att man går från att vara lite nyfiken på ett plagg till att plötsligt vara helt jävla stenblåst kockobesatt...


... av någonslags insikt om att det håller på att gå en förbi. Och nu pratar vi ändå bara ett fåtal webbutiker som har släppt sina inköp till förbokning. Inte att det enda exemplaret av just det plagget nyss brann upp, tillsammans med mönstret, designern och hela skiten... Vi pratar klädtrasor och vi pratar ren och skär galenskap... Någon som känner igen sig eller är det bara jag som sitter inne med detta rakt av idiotiska beteende?

Jag tänkte återkomma med en dagens, där även en superfin present och ett stöldgods ingår... :o) Så känner ni för att komma tillbaka så ses vi igen. Kram!

6 kommentarer:

  1. Känner igen mig allt för väl.....
    Du är inte ensam kokko i alla fall;) Kram

    SvaraRadera
  2. Kockooooo, kockooooo vissel vissel. Jo totalt kockobello och jag gillar det inte alls.

    kram! Hoppas du har det fint.
    L

    SvaraRadera
  3. Jag är lite trög så jag hinner aldrig fatta vad jag vill ha innan förbeställningarna är slut. Kanske tur det =)

    SvaraRadera
  4. Ja absolut! jag blir alltid övertygad om att jag aldrig kommer se röken av plagget om set inte dykwr upp i se första webbutikerna.
    Kram

    SvaraRadera
  5. I am not 100% sure of what you are speaking because of the crazy translation but I think that I understand that the harder a style is to find, the more you want it. Am I right? I always call this the thrill of the hunt.

    Of course maybe I totally misunderstand in which case, you can ignore my comment.
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  6. Joråsåatt... inte är man ensam om att vara kocko direkt... fast det är ju helt sjukt. Denna hets och stress. Förbokningarna borde läggas ner! Och därmed basta! Kram!

    SvaraRadera