Powered By Blogger

onsdag 27 april 2011

14-3 + rea = dagens nykomling

När jag kastade ut frågan till er om vilken Silk sleeveless av den blå och den röda jag skulle välja så landade poängfördelningen på överlägsna 14-3 till den blå, eller grå som den ju kallas egentligen. Och när sedan Dr Molly tipsade om att Nantucket firade påsken genom att bjuda på 30% rabatt och de hade den grå i rätt size så var jag riktigt supersnabb att klicka. Och idag kom den hem:


Skulle det dyka upp en ännu bättre rea där den röda finns med så kan det ju att den också får ett inresepass till min Mollyrob. Men som det är nu så är jag supernöjd och kanonglad för mitt val. Den är ju faktiskt till och med lite snyggare än vad mitt minne hade lyckats ta in. Me like a lot alltså!

Min första, och enda kombotanke eftersom jag är så förbenat stenkass på nya klädgrepp är att ha den tillsammans med de ljusa slitna jeansen som jag har på bilden. Såg att Odd&Me hade hittat en fin underklänning till den så jag klurar lite på om jag ska slå till på den, jag också. Men jag kan ändå inte låta bli att undra, eftersom jag vet att jag långt ifrån är ensam om att ha slagit till på denna lovely klänning; hur kombinerar ni den, oavsett vilken färg ni har valt på era?

Jag håller på att försöka styra upp lite för helgen, så jag fortsätter med det en stund till... Berättar om det fixar sig. Hoppas ni har en fin kväll. Kram så länge!

9 kommentarer:

  1. Jag har min (miliary) till smala jeans, olika varianter. Mina ben är lite för pinniga för att bara ha tights under. Du är jättefin i din :) Hoppas du får en fin kväll! Kram

    SvaraRadera
  2. Vad fin du är i den, visst är färgen bara underbar! Jag tänker nog mest bära den till vita och blå jeans för att få den vardagliga locken och vid finare tillfällen med underklänningen. Ha det bäst, kram!

    SvaraRadera
  3. Får ett stilla begär efter den gråa....
    Har inga direkta tips, undrar själv lite hur jag ska matcha min! Kram!

    SvaraRadera
  4. Fining!
    Tycker den är så fin till jeans och varför inte knallröda tights?
    Vill ha en grå jag med, funderar på att byta en mot en sån..vi får se.
    Swapfika snart?
    kramar!

    SvaraRadera
  5. Leggings....och jeansjackan...

    Eller leggings och ljusblå kofta...superduper till

    Finfina kombos har Inspire me today i sin blogg...in och kolla- hon är fantastisk på att hitta härliga kombos!

    (och göra en sugen på att köpa mera....)

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Så fin du är i den då! Godnatt.../Trött Tina :)

    SvaraRadera
  7. Godmorgon snyggis!
    Hur fin är du på en skala då..! Grattis till ditt köp, färgen är mycket fin!! Kan dessvärre inte tipsa, har den inte..än är väl bäst o tillägga, haha. Skulle ju inte ha den men börjar vela i vanlig ordning nu, vi får se.
    Ha en fin dag!
    KRAM

    SvaraRadera
  8. Den där passar dig perfekt! Din stil. Hoppas du hittar den röda för ett bra pris någonstans. Jäkligt snyggt till jeans. Kram!

    SvaraRadera
  9. Tackar och bugarför snälla kommentarer och tips. Take care! Kramar!

    SvaraRadera