Powered By Blogger

söndag 24 april 2011

Flip flops var tanken, galenskor fastnade i skallen

Varför blir aldrig någonting som jag har tänkt och planerat? För precis som rubriken redan har förmedlat så var min tanke att spana, och förhoppningsvis hitta flip flops på Nätet idag. Gärna på hemmaplan eftersom mina fötter lever ett eget berg- och dalbaneliv och därför vet jag aldrig riktigt vilken storlek jag kan ha för stunden. Men det tog inte många minuter av skospaning innan platta plastpjux hamnade i periferin... För jag råkade liksom få syn på de här:


Och nu kan jag inte få dem ur skallen. Galenskor a la fulcoolaste sorten är min benämning på dem... Och jag skulle kunna tänka mig att ha dem till i princip allt i min garderob. Men! En jäkligt relevant fråga petar sig dock in här och den stavas: hur svåra är de att gå i ??? Någon som har koll rent generellt på denna typ av dojjor, eller kanske någon som har testat just dessa som vet och vill uttala sig? Tack och hej för den här veckan, BB väntar så Kramar & kärlek!

8 kommentarer:

  1. Jag skulle nog säga att det är såna skor jag enbart skulle sitta på en middag och vara vacker i. Gå med dem skulle jag aldrig fixa =)
    Troligen har du större talang än jag på det området.
    Men jo jag har ett par sitta-på-middag-skor =)

    SvaraRadera
  2. Nej, nej, nej...kanske ok på en blonderad brud på knappa 20, men du är betydligt snyggare än skorna. Och gå i? Går det?

    SvaraRadera
  3. Jag har ingen aning, men det ser svårt ut att gå i dom. Fråga Vivvi (viviandivan) jag tror hon har mycket klackar. Jag tycker dom är skitsnygga och har absolut ingen åldersgräns.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag hade inte ens kunnat stå i dom...hihihi...
    Gööööööörhäftiga tycker jag!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Ja det kan ju hända att de är komplett omöjliga att gå ut, det ser ju ut så. Och det kan hända att jag ser ut som en töntig tonåringswannabie i dem... men eftersom de ska finnas på Scorett här i min lilla byhåla så tänkte jag i alla fall ta mig dit någon dag och testa dem. Så får vi se om det blir hiss eller diss då... :o) Hoppas ni får en fin dag! Kramar!

    SvaraRadera
  6. Skor som ha platå fram med är inte så svåra att gå i som det kan se ut som...;) Supertuffa och jag tycker de skulle vara DU gumman=)

    Kramis
    Adela

    SvaraRadera
  7. Neeeej, den där modellen är inte alls svåra att gå i. Kilklack är alltid bra och när det är platå fram också blir de inte så höga. De var ascoola och testa för sjutton. Tror det kommer gå galant att gå i dem :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  8. Adela & Vivvi: ja det får bli till att testa dem och se om jag ens klarar att stå i dem... ;o) Kram!

    SvaraRadera