Powered By Blogger

lördag 2 april 2011

En liten Molly-provning i Köpenhamn


















Patchwork embellished dress, multi 6999:-

Det gick helt enkelt inte att motstå att prova denna helt underbara klänning. Något av det vackraste jag har sett i plaggform någonsin. Men tack och lov (plånboken jublar) är den inte för mig. Den är för lång för min smak och framförallt inte riktigt gjord för en köttbullekropp. Däremot skulle det vara kul att få se den på en donna med lite schysstare och kvinnligare figur.



















Patchwork wrap tunic, vintage lite lilac 3199:-

Den här efterlängtade lilla godbiten har jag på väg hem från DeepFling. I denna storlek, size 2 och jag är mer än lite skeptisk faktiskt. För ni ser ju hur det glipar... inte helt snyggt. Eller vad tycker ni? Det lutar åt att antingen får det bli att börja göra sig av med ett gäng fettceller eller att faktiskt låta den flytta. Bestämmer mig när jag får hem den men om någon skulle vara intresserad av att eventuellt få bli dess ägare istället så får ni gärna hojta i kommentarsfältet.



















Crochet frill dress, vintage lite lilac 4499:-

Ja vad kan man mer säga än att denna är helt ljuvlig. Mjuk som få, vacker så det förslår. Jag ville verkligen inte ta av mig den, men men... ett drömplagg i taget och kappan hade ju faktiskt förtur den här gången. Fast in bland toppskiktet av Mollysar på önskelistan for den som ett jehu... :o)


















Crochet frill cardigan, vintage lite lilac 2299:-

Jo jag vet att jag redan har den här lilla karamellen i mid apricot men nyfikenheten på om denna färgen skulle vara ett snäpp klädsammare på mig gjorde att den fick besöka provrummet. Där fick den klart godkänt. Men. Jag tycker nog ändå att den jag redan har är vinnaren rent färgmässigt.

Sorry för den sunkiga kvaliteten på bilderna... :o( Jag skyller på de guldiga provrumsväggarna, som tillsammans med belysningen, gör att allting ser ut att ha blivit smittat med gulsot av den grövsta sorten.

Nu ska jag iväg ut för att lufta vovvar och make men när jag kommer hem igen så blir det till att välja och fixa i min hord av Köpenhamnsbilder. See you! Kärlek!

9 kommentarer:

  1. Ååååh! Har du varit i Köpenhamn! Vad mysigt!
    Du är skitsnygg i allt! Skit i att wrappen glipar! Behåll den!

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Ojojoj, det var mycket snyggt där på en gång. Skulle väl egentligen vilja ha allt du visar där! Men¨, men, plånboken kvider redan....och en släkting till en av de där är på väg och jag får nog vara nöjd så. En dröm i taget som du så riktigt konstaterar! Den översta är sjukt snygg, men tror inte den passar min kropp?! (eller plånbok...), wrappen, åh, så fin -låt den glipa bara, gör väl inget. Själv älskar jag wrappar -på andra. Trivs tyvärr inget vidare när jag får på dem, vilket är jäkligt synd när jag ser denna!!!, trean villjag ha - i just den färgen!!!!fyran med...
    Sen gillar jag makens min i bakgrunden. Så där lugn och coll skulle definitivt inte min make se ut med mig i ett provrum fullt med svindyra mollysar!!! (Å andra sidan är han snäll och har åkt iväg och hämtat ett litet minimollypaket åt sin fru just nu....)
    Jag sitter hemma och jobbar hela dan så jag ser fram emot att få muntra upp mig med Köpenhamnsbilder. Fy vad längesen jag var där, måste se till att masa mig iväg dit snarast!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Vad mycket fint du har provat!! Jag tycker att du passar i allt!! Kram!

    SvaraRadera
  4. Vilken vacker klänning! Jag tyckte den var helt ok på dig, på mig hade den varit förfärlig tror jag. Fast för det priset ska det väl kännas mer än ok, det är klart.

    Kul att se lite Mr Make där i bakgrunden. =)

    SvaraRadera
  5. Crochet frill dress är ju verkligen du!! Vilken man du har som kan hålla sig lugn så där länge bland kläderna. På min skulle paniken råda efter första provade plagget;) Kram!

    SvaraRadera
  6. Tack för fina provningsbilder! Du passar så fint i alla, speciellt alla wraptunikor ser så bra ut på dig. Patchwork dress har definitivt dina färger, passar utmärkt fint till dig...

    Får se, onm den flyttar till dig nån gång, den är fin :) Och hälsa mr Make, han ser så lugn ut.

    SvaraRadera
  7. Tack för fin visning! Trots gulsots-skimmer :-) Den första klänningen ser gudomlig ut! Men säkert alldeles för lång till mig - tack och lov *plånboken jublar*

    Kram och ha en fin kväll!

    SvaraRadera
  8. Hej Josanne!

    Du är så vansinnigt snygg i allt! Skulle själv mer än gärna ha hela drösen du visar men så mycket tjänar jag inte på långa vägar. Tyvärr.
    Om en vecka åker vi till Venedig, ni ska inte med?
    Kramar från Eva

    SvaraRadera
  9. Casa del Caos: fast ser det inte helt knas ut? Typ som att jag ser ännu tjockare ut än vad jag är... hmmm... jag får klura när jag får hem den istället... :o) Kram!

    Nena: ja en dröm i taget gör ju att man får njuta mer och längre, tänker jag... :o) Haha... mr Make var inte speciellt orolig eftersom han visste att jag inte skulle gå loss utan ”bara” shoppa kappan... annars hade det nog varit en annan sak... ;o) Kram!

    Chatarina: tack, vad snäll du är! Kram!

    Helen: ja för det priset ska plagg vara garanterat klockrena tycker jag. Glad att jag inte passade i den, hade blivit satans dyrt på önskelistan annars... ;o) Kram!

    Linda: haha... ja han är bra tuktad mr Make, kanske för att han visste att det vankades öl och Christiania-besök... :o) Kram!

    Tarleena: man ska ju aldrig säga aldrig men det känns inte som att den dressen kommer att få flytta in här... inte nu i alla fall... :o) Kram!

    Oslotigern: samma här, för lång för mig, gillar inte klänningar som går ner till knäet eller längre (även om jag har sådana också...;o)). Jag är 168 cm lång, så får du en hint om längden. Kram!

    Eva: åhhh Venedig! Ja vad är Mollysar mot det egentligen... hade gärna hakat på... ;o) Har ju aldrig varit där, dumt nog... Hoppas ni får det underbart! Kram!

    SvaraRadera