Powered By Blogger

söndag 17 april 2011

Nykomling med dubbelspel på agendan


Wunder underdress, grey är mitt senaste Mollyköp, och alltså den som jag hintade om i förra inlägget. Jag plockade med mig den från AjaBaja i fredags efter noggrann tankeverksamhet och en provning av den som kombo till...


... Tiddelipommen i grått. Det kanske inte riktigt är så att de gifter sig direkt men nog kan man allt ana en halvseriös invit till förlovning i alla fall? Oavsett vilket så trivs jag med denna matchning och det är det viktigaste tycker jag. Tanken som fanns i min skalle i förväg var dock att Wunder under skulle få kila stadigt med...


... Patchwork wrap tunic, mid apricot. En kombo som jag blev helt tokkär i när Lingondalingen hade den för ett tag sedan. Fast det är ju inget som säger att denna nykomling, som lätt är värd sin vikt i guld, kan få lov att ha lite dubbelspel på agendan. Ska faktiskt ta mig i kragen någon dag och kombotesta ännu mer med den. Kanske får jag ihop ett helt Wunder under-harem i slutändan... Kram!

9 kommentarer:

  1. Oj vad mycket snyggare den är på dig än på produktbild. Jag har tittat lite på den innan men nu måste jag klicka den.
    Hur är den i storlek? Tack snälla om du har lust att svara!
    Irina

    SvaraRadera
  2. Superfin!

    Jag har den samma i både pink och vitt, och älskar modellen. Och jag lyckades få tag i wunder shorts och wunder tank i pink, de är härliga sommarkläder... Den gråa passar utmärkt med din Taradiddle och wrap tunikan. Kram!

    SvaraRadera
  3. Å den provade jag i dag men lät bli. Blir nu vansinnessugen på wrapen igen!!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Den gör wunder med det mesta, den där klänningen! Har samma och den passar till allt. Snygga kombosar du har klurat ihop!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Oj vad snygg den är på dig jämfört med produktbilden. Ser ut att passa till mycket.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Hej!

    Supersnyggt och särskilt til wrapen!

    Kram från Eva

    SvaraRadera
  7. Du är jättesnygg i den vännen!
    kramar i kvadrat

    SvaraRadera
  8. Supersnygg! Nu blir jag också sugen när den var sååå fin till patchworken. Attans att det ska finnas så många finingar som får en att köpa massa nytt :-)

    Kram
    /Vivvi

    SvaraRadera
  9. Thank you darlings för kommentarer som gör mig glad! Alltid good för the ego att höra att man har gjort ett bra köp... :o)
    Och som svar till Irina så tycker jag att den är helt normal i storlek så mitt tips är att ta din vanliga.
    Kram på er allihop!!!

    SvaraRadera