Powered By Blogger

söndag 17 april 2011

Dagens – i spontant sällskap, i kraftigt begagnad kuliss

Eftersom jag hade Wunder underdress på mig sedan provningen med den så fick den haka på resten av dan också. Med en spontant påkastad Mollykompis:




































9th Sweater i rosa. Jag blir bara mer och mer övertygad om att the Wunder underbaringen nog klarar av att leka med det mest i min garderob... Coolt! Vilket man troligen inte kan säga om (den kraftigt begagnade) kulissen på bilderna. Båt. Igen. Hallå hur trist får man egentligen bli kanske ni tänker nu... men det känns ju faktiskt som det var ett bra tag sedan jag tog med er till havs senast...

Fast innan dagen är till ända tänker jag ha guidat er runt mitt kvarter också. Vilket är det sista uppdraget på fotoutmaningen. Jag ska bara laga mat och fixa lite annat hushållsjox först. Så välkomna tillbaka sen igen om ni har lust. Kram!

7 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder! Och primebootsen är riktigt snygga på dig! Avis... Gillar de med dragkedja bak bäst. Kram och tack för en rolig fotovecka!!!

    SvaraRadera
  2. http://www.tradera.com/Odd-Molly-tunika-siden-st-2-auktion_162403_131757870

    Är det denna du letar efter?

    SvaraRadera
  3. Åhhh, vad fin du är. Även förra inlägget var klockrent. Keep shining!

    SvaraRadera
  4. Den där Wunder underklänningen har jag varit sugen på länge, blir inte mindre sugen nu! Har råkat impuls-klicka lite på annat i dag så jag får ta den vid senare tillfälle:) Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag tokgillar din rosa nia!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Every time that I see you in the leather jacket I am envious. It seems to work with everything; a perfect topper to your 9th sweater and wunder dress.
    Kram,
    Karen XOXO

    SvaraRadera
  7. Tacktack för era kommentarer och till Tarleena för tipset. Ni är bäst! Kram!

    SvaraRadera