Powered By Blogger

torsdag 28 april 2011

Dagens – dags för diet ditt fetto

Jag var supernära att kasta bilden på min stass of today i papperskorgen på direkten. För inte fan vill man visa upp sig själv som en fyrkant gigantus i en tröja som plötsligt har fått för sig att inte riktigt passa längre...
Men så kände jag plötsligt; jo det är precis det jag ska göra, visa mig som det överspäckade fetto jag har blivit. Rakt av egotrippat, för kanske både ni och jag spyr av den här groteska bilden, och då kan det ju faktiskt bli en pepp för mig att äntligen inse att det är dags för diet... Så håll i er här har ni den, på egen risk:

9 kommentarer:

  1. Du är onödigt hård mot dig själv men samtidigt så förstår jag dig för jag känner exakt likadant just nu. Jag har gått upp nästan 20 kg på ett år. Alla mina sommarkläder är för små. Inget kul alls!!! Tar du tag i det så gör jag det också så kanske vi kan peppa varandra? MVH Kristin i Skåne

    SvaraRadera
  2. Å andra sidan vet ju jag att de tröjorna är extremt små i storlek ;)

    SvaraRadera
  3. Åh en Von benzo tröja, var har du fått tag på den, jag vill jättegärna ha en oxå / S

    SvaraRadera
  4. Jag tycker du är onödigt sträng mot dig själv men hör samtidigt vad du säger. Det är inte kul när allt börjar strama och man inte gillar det man ser i spegeln. Jag tycker iaf att du är snygg!
    Massa kramar

    SvaraRadera
  5. Haaahaaa! Hade vi bott i samma stad hade vi kunnat träna tillsammans. Börjar dock bli sent... kört för mig denna sommar (igen) Men vi kan se det så här: det är OddMollys volanger IRL licksom. Kanske ska tatuera in den gamla loggan på armen så kanske någon (om vi har tur) tro att vi sitter i VITA blusar med volanger från OddMoly. Haaaa!

    SvaraRadera
  6. Du är jättefin precis som du är Josanne!
    Och tröjan ser ju faktiskt fyrkantig ut i modellen :-)
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Kristin: absolut kan vi göra det! Superbra idé! Kram!

    Helen: haha... Kärlek vännen!!!

    S: de gick att beställa på deras hemsida tidigare, tyvärr är den shoppen stängd nu men håll koll för tröjor, samma eller andra med von Benzo-tryck lär dyka upp där igen: http://vonbenzoshop.blogg.se Kram!

    Frösötös: tack snälla! För pepp och framförallt för att du fattar. Trots att jag inte har någon annan att skylla på än mig själv... ;o) Kram!

    L8: haha... du är så jävla sjuk i huvudet så jag kan inte låta bli att älska dig! ;o) Kärlek vännen! Kram!

    Nadia: haha... kanske inte riktigt SÅ fyrkantig om jag ska vara helt ärligt. Men schysst försök, I like! :o) Kram!

    SvaraRadera
  8. Jag ser inget likt med Svamp Bob fyrkant, men det är du som ska må bra, och det är vad som är viktigt. Du kommer att fixa vikten galant.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Jag tycker du är jättesnygg :) men vet hur det känns att inte kunna ha sina kläder och att det stramar och känns obekvämt man behöver inte vara tjock för att det är och känns så. Kramar

    SvaraRadera