Powered By Blogger

måndag 11 april 2011

Otrendigt och fult kanske ni tänker nu

Nu när våren, Äntligen!, är här så har jag ganska lätt för att gå händelserna långt i förväg och sätta sommaren i fokus.
Så därför har jag sandalspanat som en vettvilling på Nätet. Inte helt lätt att hitta fina tycker jag. Men så kom jag på, det finns ju favvopjux, som för min del är...


... Havaianas Flip flops. Shit vad otrendigt och fult kanske ni tänker nu. Och kanske är det precis så det ligger till men de är ju så sjukt skönast att knalla runt i. Så himla svårt att välja färg bara... :o) Sedan hade det ju inte skadat med ett par snyggare sandaler också... någon som har tips på sådana? Ja det var allt jag hade att bidra med här för denna gången. See you sen om ni vill. Kram!

7 kommentarer:

  1. Brandos har ganska mycket skor. Jag har köpt där vid flertal tillfällen.

    http://www.brandos.se

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Min favoritbutik är www.brandos.se där de har superfina skor och sandaler.

    SvaraRadera
  3. L8 & Anonym: samma tips, typ samtidigt. :o) Då får jag ju gå in och kolla där igen. Var bara inne där en snabbrunda så kanske därför jag inte tyckte att jag hittade något... Läge att kolla noga alltså... Tack tack för tipset! Kram!

    SvaraRadera
  4. Johanssonskan: den shoppen hade jag ingen koll på, det får ju åtgärdas... Tack för tipset vännen! Kram!

    SvaraRadera
  5. Havaianas är det enda som verkligen fungerar- alltid- på sommaren på mina kräsna fossingar! Jag har skaffat ett par vita att ha när man ska bort så ser det lite bättre ut. De flesta brukar förstå mig när jag säger att det är havaianas eller skavsår som gäller....

    Har annars ett par turkosa som jag har precis överallt och så ett par ljuslila.

    Så jag håller med dig- de är bäst!

    Och i ärlighetens namn: om jag får välja med skavsår och trendigt så är inte valet så svårt....(är ju inte 14 längre...)

    Kram!

    SvaraRadera
  6. Forbid Me Not: jag håller absolut med dig, trendigt får backa för det bekväma här också... är man tant så är man... :o) De ljuslila är sååå himla fina... tyvärr hittar jag dem inte någonstans... :o(. Jag hade ett par vita men de har tackat för lång och trogen tjänst genom att gå helt i sönder... :o( Så jag behöver verkligen ett par nya. Oj vad mycket babbel det blev... :o) Kram!

    SvaraRadera